Ωραιόκαστρο: Καθαρισμός οικοπέδων αλλιώς έρχονται πρόστιμα

Καθαρισμός οικοπέδων ενόψει της θερινής περιόδου

 Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται πως η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ενημερώνει τους ιδιοκτήτες οικοπέδων ότι πρέπει να προβούν άμεσα στον καθαρισμό αυτών (αποψίλωση χόρτων, κλάδεμα δέντρων, περισυλλογή απορριμμάτων). Καθώς πλησιάζει η θερινή περίοδος, από την έντονη και άναρχη βλάστηση δημιουργούνται χώροι, όπου συγκεντρώνονται τρωκτικά και φίδια, ενώ αυξάνεται ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς.
Σε περίπτωση μή συνεργασίας των ιδιοκτητών, ο καθαρισμός των οικοπέδων θα πραγματοποιηθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ωραιοκάστρου και τα έξοδα με προσαύξηση προστίμου, βάσει του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου, θα αποσταλούν στον κάθε ιδιοκτήτη.
 Ο Δήμος Ωραιοκάστρου προσβλέπει στη συνεργασία των πολιτών για την ασφάλεια όλων, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος και ευχαριστεί εκ των προτέρων για την ανταπόκριση.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.