Ωραιόκαστρο: Και ο Παντελής Σκαρλάτος Μαζί με τον Πέτρο σε αυτό

Ωραιόκαστρο: Και ο Παντελής Σκαρλάτος Μαζί με τον Πέτρο σε αυτό

Το κακό άδικο, την τοξικότητα και τη στοχοποίηση καταδικάζει και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “αν.α.σ.α” Παντελής Σκαρλάτος, δηλώνοντας και αυτός είναι Μαζί με τον Πέτρο Αταμιάν στις συκοφαντίες και τα ψεύδη που διαδίδουν στο ρπόσωπό του για να πλήξουν τον συνδιασμό του “Μαζί για τον τόπο μας” , δείτε αναλυτικά εδώ.

Ακολουθεί η δήλωση του Π. Σκαρλάτου:

Aποδοκιμάζουμε κάθε ενέργεια από όπου και αν προέρχεται η οποία θίγει επί προσωπικού τους υποψηφίους της διεκδίκησης τη Δημαρχίας Ωραιοκάστρου

Η δημοκρατική παράταξη “αν.α.σ.α” και ο Υπ.Δήμαρχος Παντελής Σκαρλάτος αποδοκιμάζουν κάθε ενέργεια από όπου και αν προέρχεται η οποία θίγει ή στοχοποιεί την ιδιωτική ζωή , την οικογένεια ,τις θρησκευτικές αντιλήψεις κάθε πολίτη που εθελοντικά έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δυστυχώς λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ,κάποιοι επέλεξαν τη “φαιά προπαγάνδα” προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις εκλογικές τους στρατηγικές.

H δημοκρατική παράταξη “αν.α.σ.α” δηλώνει ότι η εκλογική αναμέτρηση ,θα πρέπει να στηρίζεται απόλυτα στις ικανότητες και στις προγραμματικές θέσεις των δημοτικών παρατάξεων και των υποψηφίων τους και να διέπεται από τιμιότητα και ήθος. Οτιδήποτε άλλο είναι μικροπρεπές και δεν εξυπηρετεί το μέλλον της πολιτικής ζωής του τόπου μας

Καλούμε τους Δημότες του Ωραιοκάστρου να μείνουν ανεπηρέαστοι από κάθε κακόβουλη επικοινωνιακή πράξη από όπου και αν προέρχεται.

Μας αξίζει να ζούμε καλύτερα!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.