Ωραιόκαστρο: Κατάργηση ολοήμερου με ευθύνη της Πρωτοβάθμιας Εκπ. Δυτικής Θεσσαλονίκης

Ωραιόκαστρο: Κατάργηση ολοήμερου με ευθύνη της Πρωτοβάθμιας Εκπ. Δυτικής Θεσσαλονίκης

Διευθύντρια νηπιαγωγός σε σχολείο του Ωραιοκάστρου καλείται να αναλάβει καθήκοντα στην περιφέρεια ως Σύμβουλος Εκπαίδευσης.

Την αναπλήρωση αναλαμβάνει για διάστημα έως 2 μηνών ο ανώτερος σε βαθμό μόνιμος εκπαιδευτικός.

Στο σχολείο δεν υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό αυτή τη στιγμή ώστε να καλυφθούν οι βάρδιες και να συνεχίσει να λειτουργεί  το ολοήμερο τμήμα, με αποτέλεσμα 14 οικογένειες να έχουν σοβαρό πρόβλημα με την εργασία τους και τον οικογενειακό τους προγραμματισμό.

Ύστερα από επικοινωνία του oraiokastro24.gr με τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Ωραιοκάστρου κ. Χατζηαντωνίου Βαγγέλη υπάρχει η ενημέρωση οτι το πρόβλημα θα λυθεί μόλις η πρωτοβάθμια εκπαίδευση δυτικής Θεσσαλονίκης  στείλει αναπληρώτρια/αναπληρωτή διευθυντή/διευθύντρια.
Τηλέφωνα πίεσης ώστε να καλυφθεί η θέση έχουν γίνει αρκετά προσωπικά απο τον ίδιο, όπως μας ενημέρωσε.

Για ακόμη μια φορά  η γραφειοκρατία, η μη σωστή μέριμνα, υπερισχύσουν των αναγκών των πολιτών και δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα σε πολλές οικογένειες.

Γονείς σε απόγνωση  και εκπαιδευτικοί επιφορτισμένοι με καθήκον τους να συνεχιστεί ομαλά η σχολική χρονιά χωρίς εντάσεις, πράγμα πρακτικά αδύνατο. Και αυτό γιατί; Γιατί κανείς δεν μερίμνησε να βρεθεί ο/η αντικαταστάτης πριν την μετακίνηση.

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.