Ωραιόκαστρο: Καταγγέλλει τον δήμαρχο ο σύλλογος Μελετητών Δημοσίων Έργων

Ωραιόκαστρο: Καταγγέλλει τον δήμαρχο ο σύλλογος Μελετητών Δημοσίων Έργων

Νέος «φωτογραφικός» διαγωνισμός από τον κ. Τσακίρη.
Καταγγελία του Συλλόγου Μελετητών Δημοσίων Έργων Κεντρικής Μακεδονίας.
Η Διακήρυξη για την ανάθεση «Μελέτη βελτίωσης της 4ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου από τη για την προσαρμογή των χαρακτηριστικών της οδού στο ρυμοτομικό σχέδιο του Δήμου Ωραιοκάστρου», εκτιμώμενης αξίας σύμβασης €393.629,76 (προ ΦΠΑ).
Συγκεκριμένα καταγγέλλει με επιστολή του ο Σύλλογος Μελετητών Δημοσίων Έργων Κεντρικής Μακεδονίας απευθυνόμενη στο κ. Τσακίρη και Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων ότι η συγκεκριμένη διακήρυξη περιέχει στοιχεία που «…..είναι εξεζητημένα προσδιορισμένα και συγκεκριμένα, τόσο που ακόμη και ο πιο καλόπιστος αναγνώστης να τα θεωρήσει «φωτογραφικά».».
Από την αρχή της θητείας της διοίκησης Τσακίρη καταγγέλλουμε την πρακτική ανάθεσης έργων είτε απευθείας χωρίς διαγωνισμούς είτε με «φωτογραφικούς» διαγωνισμούς. Τώρα έρχεται και ο Σύλλογος Μελετητών Δημοσίων Έργων Κεντρικής Μακεδονίας να το επιβεβαιώσει. Και όπως θα έλεγε γνωστό μέλος της διοίκησης «Ντροπή σας».

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.