Ωραιόκαστρο : καταγγελία για παράνομη χρήση νερού

Ωραιόκαστρο : καταγγελία για παράνομη χρήση νερού

Κάτοικος του δήμου Ωραιοκάστρου, απευθυνόμενος στην δημοτική αρχή καταγγέλλει παράνομη χρήση νερού στο Πετρωτό αλλά …φωνή βοώντος εν τη ερήμω! Η καταγγελία έφτασε στο oraiokastro24.gr:

 

Στις 2 Ιουλίου στον Δήμο έστειλα αυτήν την  αλλά δεν έχω λάβει απάντηση…

Εδώ και λίγες μέρες βρίσκομαι στο χωριό Πετρωτό και έχω δει απίστευτα πράγματα.Σε αρκετά οικόπεδα υπάρχουν βρύσες εκτός υδρόμετρου με ενωμένα 3 ή και 4 λάστιχα μεταξύ τους για να μπορούν να ποτίζουν δέντρα και κήπους, κάποια λάστιχα βγαίνουν μέσα από κρυφές βρύσες από μαντριά ή αποθήκες.

Από ότι έμαθα υπάρχουν παλιές παροχετεύσεις που έμειναν ανοιχτές σε κάποια οικόπεδα και κάποιοι το εκμεταλλεύονται αυτό για να κάνουν τις δουλειές τους χωρίς βέβαια να πληρώνουν.

Δεν είναι δυνατόν κάποιος να έχει τεράστιο κήπο και να πληρώνει μόνο το πάγιο.

Από κάποιους που ρώτησα γιατί δεν κάνουν κάτι ο καθένας είπε και από μια δικαιολογία, ότι δεν ξέρουν που να απευθυνθούν, ότι θα μάθουν οι υπόλοιποι ποιος τους κάρφωσε, ένας μου είπε ότι ήταν παρών όταν ένας υπάλληλος ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να “ταπώσει” όπως μου είπε την παράνομη βρύση αλλά δεν έγινε τίποτα ή ακόμα και αν τις κλείσουν τις κλείνουν για λίγες ημέρες και μετά ξανά τα ίδια. Σας παρακαλώ αν θέλετε ελέγξτε όλο το χωριό και θα βρείτε πολλές παρανομίες, σας το εγγυώμαι αυτό. Σίγουρα υπάρχουν και σπίτια ακατοίκητα που έχει κοπεί η υδροδότηση και από εκεί δεν μπορεί κανείς να παρανομήσει.

Το oraiokastro24.gr είναι δίπλα στους πολίτες για να αναδείξει τα προβληματά τους. Στείλτε μας την καταγγελίας στο [email protected]

vendo

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό γίνεται και σου κέντρο Ωραιοκάστρου. Για κανε μια αυτοψία Κομνηνών 64, να δεις τι ωραία σκεπάζεται με “σκουπίδια” και διάφορα αλλα το υδρομετρο, ώστε να μην φαίνεται η παροχέτευση. Κόβεις το νερό στην ευαθ σαν ακατοίκητο σπίτι, και δουλεύεις με την παροχέτευση. Όταν έρχεται ο υπάλληλος της ΕΥΑΘ δεν μπορεί να δει το δήθεν σφραγισμένο ρολόι γιατί είναι κάτω από σωρούς οικοσυσκευης. Τολμάς να μιλήσεις στον Ρώσο; Δεν τολμάς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.