Ωραιόκαστρο: Κατεπείγουσα ανάγκη για τροφές απο τη Φιλοζωική – Κίνδυνος για ασιτία των ζώων

Ωραιόκαστρο: Κατεπείγουσα ανάγκη για τροφές απο τη Φιλοζωική – Κίνδυνος για ασιτία των ζώων

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Σε πολλές περιοχές του δήμου Ωραιοκάστρου υπάρχουν ζώα πεινασμένα που κινδυνεύουν να πεθάνουν απο ασιτία.
Οι άνθρωποι που τα ταΐζουν με δικά τους έξοδα δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν πλέον στις ανάγκες των ζώων, καθώς οι τιμές των ζωοτροφών συνεχώς αυξάνονται!!

Η σίτιση των αδέσποτων ζώων γίνεται καθαρά και μόνο απο αυτούς.
Ο κίνδυνος για μαζικούς θανάτους λόγω έλλειψης τροφών είναι πλέον ορατός.

Η Φιλοζωική Ωραιοκάστρου για μια ακόμη φορά απευθύνεται στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για να τα βγάλει πάλι εις πέρας, καθώς δεν υπάρχει απο αλλού καμία βοήθεια, όπως πολλές φορές έχουν αναφέρει για την αδυναμία του δήμου προς την διαχείριση των αδέσποτων, δείτε αναλυτικά εδώ.

Ζητούν βοήθεια με όποιον τρόπο για να καλύψουν αυτήν την τρομερή έλλειψη. Είτε με τσουβάλια τροφών, είτε με τάισμα σε συγκεκριμένα σημεία, είτε χρήματα για να αγοραστούν τροφές και οι εθελοντές της Φιλοζωικής να συνεχίζουν να ταΐζουν τα αδέσποτα.
Υπενθυμίζουμε τον βασικό κανόνα για να είναι ήρεμα όλα τα ζώα και να μπορεί να υπάρξει μια αρμονική συμβίωση, να είναι ταϊσμένα γιατί η πείνα οδηγεί σε επιθετικές συμπεριφορές!
Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 6955067726 και 6977311645 όπως και στη σελίδα της Φιλοζωικής Ωραιοκάστρου στο facebook μεταβείτε απο εδώ
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.