Ωραιόκαστρο: Κι όμως έγινε και αυτό – Κλήση σε ΙΧ του δήμου την ημέρα της παρέλασης

Ωραιόκαστρο: Κι όμως έγινε και αυτό – Κλήση σε ΙΧ του δήμου την ημέρα της παρέλασης

Σαν να μην έφτανε το  σοβαρό ατόπημα της διοίκησης Τσακίρη να αφήσουν χωρίς πανηγυρικό της ημέρας εχθές στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, δείτε αναλυτικά εδώ, ήρθε και το κωμικοτραγικό της ημέρας!

Ενω τοποθετήθηκαν κορδέλες για την απαγόρευση παρκαρίσματος επι της οδού Κομνηνών για την ασφάλεια και τον επαρκεί χώρο της παρέλασης, ενω υπήρχε τροχαία και υπάλληλοι του δήμου να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα απο τα σημεία που εμπόδιζαν, 2 ΙΧ παράκουσαν και έκαναν του κεφαλιού τους!

Το ένα παρκαρισμένο πάνω και σε διάβαση!!!!!!!ακριβώς έξω απο το δημαρχείο όπως φαίνεται στην φωτογραφία:

και το άλλο λίγο πιο κάτω, πάλι σε σημείο που περνάνε τα τμήματα της παρέλασης. Αλλά το άλλο δεν ήταν ένα απλό άλλο αυτοκίνητο.
Ήταν ΙΧ του δήμου Ωραιοκάστρου Καθαριότητας Πρασίνου.
Δεν γνωρίζουμε φυσικά αν την ημέρα εκείνη με το συγκεκριμένο όχημα κινούταν υπάλληλος του δήμου ή η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Δημητριάδου Σοφία, που πολλές φορές κινείται με αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι λίγο ενδιέφερε την τροχαίο ποιος και γιατί και του έκοψε κλήση! Ομοίως βέβαια και στο πρώτο όχημα.

Προφανώς και σε αυτό το οργανωτικό κομμάτι κάτι δεν πήγε καλά. Να αναμένουμε άραγε και εδώ την υπεράσπιση του δημάρχου Παντελή Τσακίρη; Να βάλετε κατά της τροχαίας…..;

 

Προσβλητικές αιτιολογίες απο τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου για τη “παράλειψη” του πανηγυρικού της ημέρας

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.