Ωραιόκαστρο: Ληστεία με τραυματία αστυνομικό και λεία πάνω από 300.000 €

Ωραιόκαστρο: Ληστεία με τραυματία αστυνομικό και λεία πάνω από 300.000 €

Άγριες σκηνές καταγράφηκαν στο Παλαιόκαστρο Ωραιοκάστρου πριν λίγες ημέρες, απογευματινές ώρες, κατά την διάρκεια διάρρηξης σε μεγάλη εταιρίας μεταξύ αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, ΟΠΚΕ, Τμήμα Εγκλημάτων Ζωής και έντεκα δραστών.

Σε τυπική περιπολία των αστυνομικών εντοπίστηκαν οι δράστες που είχαν παραβιάσει το κτήριο της εταιρίας και ξεκίνησε η διαδικασία υψηλού ελέγχου.
Οι δράστες αντέδρασαν άμεσα επιτιθέμενοι με το ένα από τα τέσσερα αυτοκίνητα που είχαν στην κατοχή τους, φορτωμένα με τα κλοπιμαία μεγάλης χρηματικής αξίας, εναντίον των αστυνομικών. Κινήθηκαν με μεγάλη ταχύτητα μετωπικά προς τους πεζούς αστυνόμους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού της ΟΠΚΕ.
Οι αστυνομικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν στο έδαφος αλλά οι δράστες δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν τις επιθέσεις προς στους αστυνομικούς για να καταφέρουν να διαφύγουν.
Αποτέλεσμα ήταν οι δράστες να εγκαταλείψουν τα οχήματα τους και να διαφεύγουν πεζοί μέσα στα χωράφια της περιοχής.
Ένας δράστης συνελήφθη επ αυτοφώρω, ο δεύτερος συνελήφθη στην κατοικία του έπειτα από πεζή καταδίωξη των αστυνομικών της ασφάλειας.
Από την προανάκριση που διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ωραιοκάστρου τακτοποιήθηκαν και οι υπόλοιποι δράστες οι οποίοι αναζητούνται.
Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε εν ώρα υπηρεσίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του oraiokastro24 οι δύο συλληφθέντες προφυλακιστήκαν με εντολή εισαγγελέα.
Οι υπόλοιποι δράστες που ταυτοποιήθηκαν αναζητούνται και οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη τους.

Τα οχήματα με τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν απο το Τμήμα Ασφάλειας Ωραιοκάστρου

Απο δημοσιογραφικές πληροφορίες η λεία (ζημιά)ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.