Ωραιόκαστρο: Μέσα στη παγωνιά άφησε τα παιδιά, 5 στάσεις πριν το σχολείο, οδηγός του 56Α

Ωραιόκαστρο: Μέσα στη παγωνιά άφησε τα παιδιά, 5 στάσεις πριν το σχολείο, οδηγός του 56Α

Σύμφωνα με καταγγελία μαθητών σήμερα το πρωί, 7/2/2023, ο οδηγός του 56Α της γραμμής του ΚΤΕΛ, άφησε τα παιδιά 5 στάσεις πριν το σχολείο, που βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του Ωραιοκάστρου.

Συγκεκριμένα τα παιδιά επιβιβαστήκανε στο λεωφορείο απο τις στάσεις του οικισμού Παλαιοκάστρου και του Ωραιοκάστρου για να μεταβούν στα σχολεία τους, στα 2 ΓΕΛ και το 1ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου.

Ο οδηγός δεν εκτέλεσε ολόκληρο το δρομολόγιο του και άφησε τους μαθητές 5 στάσεις πριν τον προορισμό τους με το θερμόμετρο να δείχνει – 4 και ανθρώπινη αίσθηση τους – 7 βαθμούς. Έκτος του ότι υποχρεώθηκαν να περπατήσουν μέσα στην παγωνιά οι μαθητές καθυστέρησαν να φτάσουν και στο σχολείο τους με κίνδυνο απουσίας την πρώτη ώρα.

Όταν τα παιδιά διαμαρτυρήθηκαν για αυτό, ο οδηγός απάντησε οτι το δρομολόγιο του είναι να πάει στο Σταθμό, μη λέγοντας τίποτα παραπάνω.

Οι μαθητές πληρώνουν τις μεταβιβάσεις τους  κανονικά για το δρομολόγιο, όπως φαίνεται στο παρακάτω σχεδιάγραμμα, δείτε αναλυτικά εδώ.

Η καταγγελία των μαθητών μεταβιβάστηκε στον Δήμο Ωραιοκάστρου και εντός της ημέρας αναμένουμε την αντίδραση αυτού προς τα ΚΤΕΛ.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.