Ωραιόκαστρο: Μέσα στο δημαρχείο να αφήνετε τα κουτάβια προτρέπει η φιλοζωική

Ωραιόκαστρο: Μέσα στο δημαρχείο να αφήνετε τα κουτάβια προτρέπει η φιλοζωική

Σε ακραία αλλά προφανώς στη μόνη λύση προτρέπει η φιλοζωική Ωραιοκάστρου τους πολίτες που απευθύνονται σε αυτούς για εγκαταλελειμμένα κουτάβια που βρίσκονται διαρκώς στον διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου. Στην σελίδα της φιλοζωικής υπάρχουν καθημερινά αναφορές για νέες εγκαταλείψεις, δείτε εδώ.

Να πηγαίνουν και να τα αφήνουν μέσα στο δημαρχείο. Αυτή είναι η λύση και για τα αθώα ζώα αλλά και για τους υπεύθυνους που η αδιαφορία τους είναι εγκληματική, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση της φιλοζωικής:

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ
Έπειτα από τα επανειλημμένα τηλεφωνήματα που δέχεται η Φιλοζωική Ωραιοκάστρου για εγκαταλελειμμένα κουτάβια που βρίσκονται σε πολλά σημεία του Δήμου Ωραιοκάστρου η μόνη λύση που μπορούμε να σας προτείνουμε είναι να τα παραδώσετε εσείς στο κτίριο του Δημαρχείου, μέσα στην είσοδο.
Με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν και την έλλειψη τροφής και νερού το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα αυτά τα δύσμοιρα σκυλάκια θα καταλήξουν στον θάνατο.
Η εγκληματική αδιαφορία από πλευράς του Δήμου Ωραιοκάστρου εκτός από το βραβείο που έλαβε από την Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, για την χειρότερη διαχείριση αδέσποτων, μας έχει εξωθήσει όλους στα άκρα και οι λύσεις που θα βρίσκουμε από εδώ και πέρα θα είναι ανάλογες.

Ωραιόκαστρο: Η φιλοζωική καταγγέλλει τον δήμαρχο και αντιδήμαρχο για αδιαφορία προς τα αδέσποτα

Ο δήμος Ωραιοκάστρου ανάμεσα στους χειρότερους δήμους διαχείρισης αδέσποτων βάση της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.