Ωραιόκαστρο: Με έγγραφα ντοκουμέντο απειλεί δημοτικός σύμβουλος αντιδήμαρχο

Ωραιόκαστρο: Με έγγραφα ντοκουμέντο απειλεί δημοτικός σύμβουλος αντιδήμαρχο

Στην χθεσινή πολύωρη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου δεν ήταν λίγες οι φορές που η ένταση υπερίσχυσε στην αίθουσα.

Τα θέματα πολλά και σημαντικά, όπως

  • το σοβαρό πρόβλημα μεταξύ του αγροτικού συνεταιρισμού αγροτών του Δρυμού και την εταιρίας  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΡΥΜΟΥ ΙΚΕ που δημιουργεί στην περιοχή ένα από τα μεγαλύτερα φωτοβολταϊκά έργα στην Ελλάδα (δείτε σχετικά εδώ και εδώ )
  • το θέμα μονιμοποίηση εργαζομένων ΔΟΠΠΑΩ
  • λήψη απόφασης περί εκμίσθωσης μέσω δημοπρασίας του δημοτικού
    αναψυκτηρίου Ωραιοκάστρου , καθώς η ισχύουσα μίσθωση λήγει την 22.06.2023.

Κατα την εξέλιξη του συμβουλίου με το θέμα του δημοτικού αναψυκτηρίου οι βολές μεταξύ των δυο ισχυρών και παλαιών πολιτικών ανδρών, αντιδήμαρχο οικονομικών Καρασαββίδη Δημήτρη και του δημοτικού σύμβουλο Ηρακλή Τσακαλίδη πυροδότησαν την αίθουσα.

Με ανάρτησή του σήμερα ο κ. Τσακαλίδης απειλεί τον αντιδήμαρχο και για τελευταία φορά τον προειδοποιεί να είναι πολύ προσεκτικός στις αναφορές προς το πρόσωπό του αλλιώς θα δημοσιεύσει έγγραφα ντοκουμέντα την πορεία του.

Διαβάστε αναλυτικά:

Στη χθεσινή, 22/2/2023, 4η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου, με αφορμή τη συζήτηση για την εκμίσθωση του δημοτικού αναψυκτηρίου στη συμβολή της οδού Θεσσαλονίκης με τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών είχε το θράσος να αναφερθεί στις καταγγελίες μου το έτος 2001 για τον ίδιο χώρο, ότι δηλαδή ο,τι έκανα τότε το έκανα από καταγγελτικό σύνδρομο.
Είναι η τελευταία μου προειδοποίηση, την οποία του την απηύθυνα και χθες στο δημοτικό συμβούλιο:
Την επόμενη φορά που θα διανοηθεί να αναφέρει εις βάρος μου κακόβουλες αναφορές θ αναγκαστώ να αποκαλύψω με έγγραφα ντοκουμέντα την πορεία του εν λόγω ατόμου, ώστε να πληροφορηθούν επιτέλους όλοι για το ποιόν του ατόμου.
Ας μη με προκαλέσει λοιπόν…
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.