Ωραιόκαστρο: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες ορεινού Τριάθλου, Διάθλου, Ορεινού Τρεξίματος και Ποδηλασίας

Δ. Ωραιοκάστρου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες ορεινού Τριάθλου, Διάθλου, Ορεινού Τρεξίματος και Ποδηλασίας

Με επιτυχία στέφθηκαν οι Αγώνες Ορεινού Τριάθλου, Διάθλου (ποδηλασία-τρέξιμο), Ορεινού Τρεξίματος, Ορεινής Ποδηλασίας και αγώνες Δεξιοτεχνίας Ποδηλασίας, που πραγματοποιήθηκαν χθες στον Δήμο Ωραιοκάστρου. Τους αγώνες διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) με σημείο εκκίνησης το Δημοτικό Κολυμβητήριο «Άγγελος Βλαχόπουλος».
Δεκάδες αθλητές συμμετείχαν στους αγώνες και είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε μια πανέμορφη διαδρομή στον ορεινό όγκο του Ωραιοκάστρου, καθώς επίσης και στο «στολίδι» της περιοχής στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος». Παράλληλα, έγιναν Αγώνες Δεξιοτεχνίας σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή για παιδιά ηλικίας από 6 ως 15 ετών.
«Ενισχύουμε τις πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη των αθλημάτων στον Δήμο μας. Η ΔΗ.Κ.Ε.Ω. τα πάει περίφημα με την διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων. Με αφορμή τους σημερινούς αγώνες να σας κάνω γνωστό ότι έχουμε συνεργαστεί με το Δασαρχείο και πήραμε τις άδειες για να κάνουμε στο Δασόκτημα περιπατητικές διαδρομές, ενώ συνέχεια έχουν οι ποδηλατικές διαδρομές. Οι λάτρεις του αθλητισμού, της ποδηλασίας και του τρεξίματος, αλλά και όλοι οι πολίτες, θα μπορούν να απολαμβάνουν διαδρομές σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον. Στόχο έχουμε να προάγουμε τον αθλητισμό και σε κάθε διοργάνωση να συμμετέχουν ολοένα και περισσότεροι πολίτες», ανέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες, η προσπάθειά τους είναι αξιέπαινη. Να ευχαριστήσω ακόμη τους εθελοντές που βοήθησαν να διοργανώσουμε με επιτυχία την διοργάνωση, το Συμβούλιο Νέων Ωραιοκάστρου και την ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου, καθώς επίσης και τους χορηγούς. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά», ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., Αναστάσιος Πανιώρης.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων ακολούθησαν οι απονομές των κυπέλων και των μεταλλίων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα των αγωνισμάτων στην ιστοσελίδα: https://racesystem.gr/…/apote…/2o-oraiokastro-triathlon/ .
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.