Ωραιόκαστρο: Μισή οδός καθαρή και η άλλη μισή 3 και πλέον εβδομάδες γεμάτη σκουπίδια

Ωραιόκαστρο: Μισή οδός καθαρή και η άλλη μισή 3 και πλέον εβδομάδες γεμάτη σκουπίδια

Άλμπουμ ολόκληρο δημιουργούμε απο το φωτογραφικό υλικό που στάλθηκε στο oraiokastro24.gr με τα σκουπίδια να έχουν την τιμητική τους.

Ο λόγος για την οδό Αεροδρομίου. Η οποία η μισή είναι καθαρή, στο τμήμα που στεγάζεται και το αμαξοστάσιο του δήμου Ωραιοκάστρου, απο την Συμμαχική οδό και πάνω και το άλλο μισό, απο την Συμμαχική οδό και κάτω, γεμάτη σκουπίδια.

Σύμφωνα με τις εταιρίες που εδρεύουν εκεί η αποκομιδή των σκουπιδιών έχει να γίνει παραπάνω απο 3 εβδομάδες.

Με αποτέλεσμα τα αδέσποτα στην περιοχή να έχουν σκορπίσει τα σκουπίδια, στην προσπάθειά τους να αναζητήσουν τροφή.

 

 

Ένας κάδος στο σημείο στέκεται σαν “παραφωνία” καθώς είναι ο μοναδικός άδειος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε απο την κάτοικο – επιχειρηματία της περιοχής να αδειάσει τον κάδο, το αυτονόητο δηλαδή, γιατί ο άνθρωπος περίμενε σημαντικό ραντεβού και αυτή η εικόνα των σκουπιδιών θα ήταν απαράδεκτη. Απαράδεκτη σε κάθε περίπτωση.

Όπως παρατηρούμε κάδοι ανακύκλωσης δεν υπάρχουν στο σημείο, κάδοι που είναι απαραίτητοι αφού βλέπουμε οτι υπάρχει πολύ ανακυκλώσιμο υλικό στο σημείο.

Σε αυτήν την υγειονομική βόμβα που επικρατεί, οχι μόνο στην συγκεκριμένη οδό, έχει οδηγήσει η έλλειψη καυσίμων που τα απορριμματοφόρα δεν μπορούν να κινηθούν.

Αιτιολογία ανούσια μπροστά στην δημόσια υγεία και στο γεγονός οτι οι πολίτες καταβάλουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα δημοτικά τους τέλη μπορούν δεν μπορούν!

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.