Ωραιόκαστρο: Νέα χωματερή καταγγέλλουν οι κάτοικοι – Τι απαντά ο πρόεδρος της κοινότητας Πενταλόφου

Ωραιόκαστρο: Νέα χωματερή καταγγέλλουν οι κάτοικοι –
Τι απαντά ο πρόεδρος της κοινότητας Πενταλόφου

Μια νέα χωματερή καταγγέλλουν οι κάτοικοι της κοινότητας Πενταλόφου Ωραιοκάστρου στο oraiokastro24

Φωτογραφίες απο κλαδιά και μπάζα να δεσπόζουν μέσα στο αστικό ιστό της κοινότητας Πενταλόφου έλαβε το oraiokastro24. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες κοντά στο πάρκο “Βοράς” . Στο κείμενο της καταγγελίας αναφέρουν οτι τα μπάζα άδειασαν  αυτοκίνητα του δήμου Ωραιοκάστρου. Τα μπάζα, όπως αναφέρουν ήταν απο τον καθαρισμό των κοιμητηρίων της Νεοχωρούδας και ανάμεσά τους υπάρχουν και λείψανα.

Το oraiokastro24 επικοινώνησε με τον πρόεδρο της κοινότητας Πενταλόφου κ. Πάτροκλο Σπυρόπουλο ο οποίος δήλωσε ότι όντως ανάμεσα στα μπάζα που προέρχονται απο κλαδιά και χόρτα που μαζεύτηκαν απο αυλές και πεζοδρόμια του χωριού υπάρχουν και μπάζα απο την Νεοχωρούδα. Μετά το Πάσχα θα περάσουν απο τον σπαστήρα και θα καθαρίσει το σημείο. Για το συγκεκριμένο σημείο μας ενημέρωσε οτι έχει οριστεί ως πράσινο σημείο απο την κοινότητα. Σημείο που επιτρέπεται να εναποθέτονται κλαδιά κτλ. Για τα λείψανα που αναφέρθηκαν ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε οτι δεν είδε τίποτα τέτοιο και ότι αύριο Μ. Δευτέρα θα το κοιτάξει προσωπικά.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.