Ωραιόκαστρο: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση δημάρχου με τους αγρότες – Δηλώσεις

Ωραιόκαστρο: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση δημάρχου με τους αγρότες – Δηλώσεις

Συνοδεία αστυνομικών η αποχώρηση των τρακτέρ μπροστά απο το δημαρχείο

Αναλυτικό ρεπορτάζ

Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησαν σήμερα αγρότες του αγροτικού συνεταιρισμού Δρυμού μεταβαίνοντας με τα τρακτέρ του έξω απο το δημαρχείο Ωραιοκάστρου και κλείνοντας συμβολικά την οδό Κομνηνών, ακριβώς μπροστά στο δημαρχείο.
Με την κίνηση αυτή απαίτησαν και κατάφεραν να συναντηθούν με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη για να διευθετήσει η διοίκηση το πρόβλημα στους αγροτικούς δρόμους που προκαλεί εταιρία  κατα την διάρκεια ενός απο τα μεγαλύτερα φωτοβολταικά πάρκα. Βιοποριστικό για αυτούς πρόβλημα, καθώς όπως τονίζουν δεν μπορούν να μεταβούν στα χωράφια τους και να εργαστούν.

Δείτε την στιγμή της διαμαρτυρίας τους και τα όσο ειπώθηκα νωρίς σήμερα το πρωί :

Το oraiokastro24 επικοινώνησε με τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρία που έχει αναλάβει το έργο για να καταγράψει την δική του πλευρά ως προς το συγκεκριμένο πρόβλημα:

Με την πολύωρη συνάντηση μεταξύ δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη και εκπροσώπων του αγροτικού συνεταιρισμού ο δήμαρχος δήλωσε στην κάμερα του oraiokastro24.gr τις ενέργειες που θα γίνουν απο πλευράς του δήμου Ωραιοκάστρου:

Ο πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Κωνσταντίνος Χατζηπαραδείσης δήλωσε στην κάμερα του oraiokastro24.gr το δικό του συμπέρασμα απο την συνάντηση αυτή:

Λίγο μετά τις 14:00 οι αγρότες αποχώρησαν απο το σημείο συνοδεία αστυνομικών του τμήματος Ωραιοκάστρου, οι οποίοι ήταν στην διαμαρτυρία για την ασφάλεια όλων.

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι αγρότες κράτησαν για λίγο κλειστό τον δρόμο γιατί δεν ήθελαν να δημιουργήσουν προβλήματα στους κατοίκους του Ωραιοκάστρου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.