Ωραιόκαστρο: Ο πρόεδρος της Νεοχωρούδας δίπλα στους συγχωριανούς του έμπρακτα

Ωραιόκαστρο: Ο πρόεδρος της Νεοχωρούδας δίπλα στους συγχωριανούς του έμπρακτα

Ο Χρήστος Σαραμούτσης πρόεδρος της κοινότητας Νεοχωρούδας Ωραιοκάστρου γνωστός για την δράση του με σκοπό να αναδείξει το χωριό του με όσα μέσα διαθέτει και μη, προχώρησε σε μια ανάρτηση γεμάτη συμπόνοια, αγωνία και προσφορά απέναντι στους συγχωριανούς του. Οι μέρες που βιώνουμε απαιτούν την ομαδικότητα, την προσφορά αγνοώντας τις προσωπικές προβολές και ο κ. Σαραμούτσης για μια ακόμη φορά δίνει το δυναμικό του παρόν. Γνωστοποιεί ακόμη και το προσωπικό του τηλέφωνο για να σταθεί δίπλα σε όποιον το έχει ανάγκη.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

Αγαπητοί μου συγχωριανοί , φίλοι και φίλες
Ιδιαίτερος ο λόγος που επικοινωνώ μαζί σας σήμερα!
Αφορά την τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζουμε αυτό το διάστημα ,τόσο στον τόπο μας όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο, λόγω της πανδημίας.
Είναι εκτός των άλλων , μια πρόκληση ώστε να προσπαθήσουμε αποφασιστικά, μεμονωμένα και συλλογικά να την θέσουμε υπό έλεγχο , ακολουθώντας όλους τους τρόπους προστασίας και απομόνωσης που μας έχουν υποδείξει οι αρμόδιοι.
Είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σ’ αυτήν την προσπάθεια και δίνουμε δύναμη ο ένας στον άλλον, ξέροντας ότι εδώ, δίπλα μας ,είναι οι δικοί μας άνθρωποι που νοιάζονται για εμάς.
Από τη θέση του εκλεγμένου Προέδρου Κοινότητας Νεοχωρούδας εκφράζω την συμπαράστασή μου και συμπάσχω με όσους νοσούν και βρίσκονται σε δεινή θέση λόγω του κορονοϊού. Στην πολύ δύσκολη στιγμή που βιώνουν, θα ήθελα να τους πω ότι η σκέψη μου είναι μαζί τους και να τους ευχηθώ καλή ανάρρωση.
Για όσους αισθάνονται την ανάγκη για κάθε είδους βοήθεια όχι μόνο υλική αλλά και ψυχολογική θα βρίσκομαι κοντά τους και μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου χωρίς δισταγμό στο σταθερό τηλέφωνο της Κοινότητας 2310787528 ή στο προσωπικό μου κινητό 6932908010.
Μαζί προσπαθούμε και παίρνουμε κουράγιο!
Με ειλικρινή αισθήματα αγάπης
Χρήστος Σαραμούρτσης του Παύλου
Πρόεδρος της Κοινότητας Νεοχωρούδας Δήμου Ωραιοκάστρου
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.