Ωραιόκαστρο: Πέτρος Αταμίαν για την ενημέρωση των πολιτών

Ανακοίνωση για το ζήτημα της αντικειμενικής και ισότιμης ενημέρωσης των δημοτών του Δήμου Ωραιοκάστρου

Η αντικειμενική, αξιόπιστη, ισότιμη και ισόπλευρη ενημέρωση των κατοίκων του Δήμου Ωραιοκάστρου για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος τους είναι ο μοναδικός και πρωταρχικός στόχος της παράταξης “Μαζί για τον Τόπο μας”.

Οποιαδήποτε άλλη εικασία, υπόθεση ή διατύπωση αστήρικτης άποψης συνιστά εκ του πονηρού προσέγγιση του πιο σοβαρού ζητήματος του Δήμου μας, που είναι το αύριο των παιδιών μας.

Από τις 19 Σεπτεμβρίου η παράταξη μας εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση-δελτίο Τύπου:

“Τη διεξαγωγή ενός ή και δύο τηλεοπτικών debate των υποψήφιων Δημάρχων του Δήμου Ωραιοκάστρου προτείνει η παράταξη “Μαζί για τον Τόπο μας” και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν.
Οι παράμετροι διοργάνωσης και πραγματοποίησης των debate θα καθοριστούν μετά από συμφωνία διαπαραταξιακής επιτροπής, η οποία απαιτείται να συγκροτηθεί άμεσα και χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις. Η υλοποίηση debate ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικώνεκλογών κρίνεται ως απαραίτητη, προκειμένου να ενημερωθούν σφαιρικά και σε βάθος όλοι οι πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου για τα προγράμματα όλων των συνδυασμών και για την υφιστάμενη κατάσταση του Δήμου.Ως εκ τούτου και επειδή διαβλέπουμε πως τεχνηέντως αποφεύγεται η διεξαγωγή debate βάσει της εγχώριας, αλλά και της διεθνούς πολιτικής πρακτικής για ανάλογες προεκλογικές αναμετρήσεις υποψηφίων, καλούμε να προχωρήσει η σύσταση της διαπαραταξιακής επιτροπής και εκεί να ληφθούν επί του θέματος αποφάσεις, που θα απηχούν τη βούληση όλων των ΥποψήφιωνΔημάρχων”.
Η παράταξη μας έγκαιρα τοποθετήθηκε όπως είθισται στην εγχώρια πολιτική πραγματικότητα και ζήτησε διαπαραταξιακή επιτροπή, που θα τοποθετούνταν και για το θέμα των debate. Όμως ανταπόκριση δεν υπήρξε.

Οι κάτοικοι του Δήμου Ωραιοκάστρου έχουν γνώση, κρίση, μνήμη και καταλαβαίνουν ποιος τους τάζει “φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες” και ποιος όχι. Είναι δε απορίας άξιο την ώρα που ένα μέρος του Δήμου Ωραιοκάστρου (Δρυμός) είναι χωρίς νερό, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου να επιλέγει να βρεθεί σε τηλεοπτικό στούντιο και όχι να τρέξει για να λύσει το πρόβλημα των δημοτών του. Το τελικό “debate” θα προκύψει στην κάλπη της 8ης Οκτωβρίου.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.