Ωραιόκαστρο: Παράσταση διαμαρτυρίας για τα ΜΑΠ – Τι δηλώνουν οι αρμόδιοι

Ωραιόκαστρο: Παράσταση διαμαρτυρίας απο του εργαζόμενους του δήμου Ωραιοκάστρου για τα Μέσα Ατομικής Προστασίας που δεν τους παρέχονται  –
Τι δηλώνουν οι αρμόδιοι –
Πως “διέλυσε” την συγκέντρωση η αντιδήμαρχος καθαριότητας

Σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω απο το δημαρχείο Ωραιοκάστρου προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του δήμου Ωραιοκάστρου στους οποίους τα τελευταία τουλάχιστον δυο χρόνια δεν τους παρέχονται τα Μέσα Ατομικής Προστασίας για να εργάζονται με ασφάλεια.

Επίσης διαμαρτυρήθηκαν ως προς τον γιατρό Εργασίας, Ιατρικές εξετάσεις, Τεχνικό ασφαλείας και το γάλα που δικαιούνται και δεν τους δίνεται.

Δείτε αναλυτικά τα αιτήματα των εργαζομένων εδώ 

Ακολουθούν τοποθετήσεις επι του θέματος:

Ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Ωραιοκάστρου και Δημοτικών Επιχειρήσεων κ. Σαββίδης Χρήστος:

Ο επικεφαλής της παράταξης Συνεργασία Τώρα κ. Ανέστης Πολυχρονίδης:

Ο επικεφαλής της παράταξης Λαική Συσπείρωση κ. Άγγελος Θεμελής:

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Δημήτρης Καρασαββίδης:

Η αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Σοφία Δημητριάδου βγήκε απο το δημαρχείο προτείνοντας την λύση οι εργαζόμενοι να πάνε να αγοράσουν μόνοι τους τα απαραίτητα για την προστασία τους και να προσκομίσουν τις αποδείξεις στο αρμόδιο τμήμα του δήμου για να τους επιστραφούν τα χρήματά τους. Αμέσως μετά απο αυτήν την πρόταση με τον παρακάτω τρόπο που καταγράφεται στο βίντεο “διέλυσε” τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας:

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.