Ωραιόκαστρο: Περισσότερα στοιχεία για τις κλοπές “υπαλλήλου”

Ωραιόκαστρο: Περισσότερα στοιχεία για τις κλοπές “υπαλλήλου”

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί που ενέχονται στα κατά περίπτωση αδικήματα της υπεξαίρεσης, απάτη με υπολογιστή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Η άμεση, εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, οδήγησε στην εξιχνίαση υπόθεσης που αφορά στα αδικήματα της υπεξαίρεσης, απάτης με υπολογιστή και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος σε βάρος58χρονης ιδιοκτήτριας επιχείρησης, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της υπόθεσης συνελήφθησαν 41χρονος ημεδαπός και47χρονη ημεδαπή σύντροφός του, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 41χρονος, ως εργαζόμενος στην επιχείρηση της58χρονης, από τις 19 έως 21 Μαΐου 2023 και κατά τη διάρκεια της απογευματινής προς βραδινής του βάρδιας, αφαίρεσε τμηματικά από το ταμείο της επιχείρησης το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ περίπου, μεγάλο μέρος του οποίου παρέδωσε στη 47χρονη.

Επιπλέον, αφαίρεσε και τραπεζική κάρτα της παθούσας με την οποία πραγματοποίησε χρέωση ύψους 297 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει, ανεπιτυχώς, συναλλαγές συνολικού ποσού 1.559ευρώ. Οι δύο συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν τον αρμόδιο Εισαγγελέα

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.