Ωραιόκαστρο: Πετούν κλαδιά μέσα σε ρέμα – Οικονομικό πρόβλημα η λύση

Ωραιόκαστρο: Πετούν κλαδιά μέσα σε ρέμα – Οικονομικό πρόβλημα η λύση

Καταγγελία έφτασε στο oraiokastro24  για πολίτη που εναποθέτει τα κομμένα κλαδιά του μέσα και έξω σε ρέμα στην κοινότητα Λητής.

Οι κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν με την κίνηση αυτή καθώς στην επόμενη βροχόπτωση το ρέμα γεμάτο κλαδιά και σκουπίδια θα  υπερχειλίσει με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι και οι κατοικίες.

Σύμφωνα να με την καταγγελία ο πολίτης που πετούσε τα κλαδιά ανέφερε οτι το συγκεκριμένο σημείο του το υπέδειξε ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Απόστολος Χατζηαντωνίου.

Το oraiokastro24 επικοινώνησε με τον πρόεδρο γνωστοποιώντας του την κατάσταση και η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι όντως του υπέδειξε το συγκεκριμένο σημείο να εναποθέσει τα κλαδιά αλλά αυστηρά πάνω στο δρόμο και μόνο για σήμερα καθώς ήρθε σε συνεννόηση ο ίδιος με την αντιδήμαρχο καθημερινότητας κ. Δημητριάδου Σοφία για να περάσει αύριο, Παρασκευή 22/10, το πρωί και να τα μαζέψει.

Ο πρόεδρος μας ενημέρωσε οτι πολλές φορές ζήτησε απο την αντιδημαρχία καθημερινότητας να τοποθετηθεί ένας πολύ μεγάλος κάδος σε συγκεκριμένο σημείο της κοινότητας για να συγκεντρώνονται εκεί τα κομμένα κλαδιά και χόρτα απο τους πολίτες και να μην υπάρχουν ανάλογα προβλήματα αλλά η απάντηση που λαμβάνει κάθε φορά είναι οτι το κόστος αυτού του κάδου είναι μεγάλο και δεν μπορούν να το καλύψουν.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.