Ωραιόκαστρο: ριζικές αλλαγές στην Λ.Δημοκρατίας χωρίς μελέτη,βίντεο

Ωραιόκαστρο: ριζικές αλλαγές στην Λ.Δημοκρατίας χωρίς μελέτη

Αντιδράσεις έφερε ο επικεφαλής της παράταξης “Συνεργασία Τώρα” κ. Πολυχρονίδης Ανέστης στο δημοτικό συμβούλιο μόλις ενημερώθηκε απο την Ποιότητα Ζωής,λίγη ώρα πριν, ότι η δημοτική αρχή έχει σκοπό μέσα στις επόμενες ημέρες να ασφαλτοστρώσει τον χαρακτηρισμένο ως πεζόδρομο δρόμο στην οδό Λ.Δημοκρατίας στο κέντρο του Ωραιοκάστρου. Ο κ.Πολυχρονίδης τόνισε την μη νομιμότητα της κίνησης αυτής όπως και ότι τα χρήματα αυτά θα πάνε πραγματικά χαμένα,όπως χαμένα θα πάνε και τα χρήματα που δόθηκαν στο παρελθόν απο τους πολίτες για την κατασκευή αυτού του δρόμου με κυβόλιθους.
Ο δήμαρχος απάντησε ότι υπάρχει περίσσεμα ασφαλτικών οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο συγκεκριμένο σημείο εκεί μέχρι να ξεκινήσει το πρόγραμμα open mall, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου,στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται η ολική αλλαγή της εικόνα της αγοράς.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.