Ωραιόκαστρο: Σε τεστ κορονοϊού ζητάει η αντιπρόεδρος να υποβληθεί το τοπικό συμβούλιο

Ωραιόκαστρο: Σε τεστ κορονοϊού ζητάει η αντιπρόεδρος να υποβληθεί το τοπικό συμβούλιο

Σε τεστ κορονοϊού ζητάει να υποβληθεί το τοπικό συμβούλιο η αντιπρόεδρος κυρία Μαρία Τοψή.

Με αφορμή το δελτίο τύπου του δημάρχου ως προς τις απολυμάνσεις που πρόκειται να γίνουν σε Δημοτικά κτίρια και χώρους συναθροίσεων και σε δερματολογικό έλεγχο 25 ατόμων σε όλη την επικράτεια του Δήμου Ωραιοκάστρου (διαβάστε αναλυτικά εδώ)
καθώς και ορμώμενη από την αύξηση κρουσμάτων των τελευταίων ημερών, η αντιπρόεδρος ζητάει το τοπικό συμβούλιο να ελεγχθεί πριν τη συνεδρίαση που είναι προγραμματισμένη να γίνει τις ερχόμενες ημέρες.

Διαβάστε αναλυτικά το αίτημα της αντιπροέδρου :

Δεδομένης της ταχύτατης αύξησης των αριθμών των κρουσμάτων,την επιστροφή μας στην καθημερινότητα έπειτα απο τις καλοκαιρινές διακοπές και εν όψη της συνεδρίασης της Τοπικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου,η οποία είναι αναγκαία να πραγματοποιηθεί, θεωρώ ότι θα πρέπει άμεσα να γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος στα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου για Covid-19 .

Ήδη ο δήμαρχος, υπό την προεδρία ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε για την αντιμετώπιση της πανδημίας, στις 11 Αυγούστου με δελτίο τύπου ανακοίνωσε την ανάγκη απολύμανσης δημοτικών κτιρίων και χώρων συναθροίσεων καθώς και τον δειγματοληπτικό έλεγχο σε ομάδα πολιτών.

Δεδομένο ότι όλη η διαδικασία χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθεί και τα περιθώρια για την συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου στενεύουν, ζητώ άμεσα να γίνει ο έλεγχος σε όλα τα μέλη του τοπικού συμβουλίου.

Η πρόληψη μπορεί και πρέπει να βοηθήσει το συμβούλιο να λειτουργήσει με ασφάλεια.

Αντιπρόεδρος τοπικού συμβουλίου Μαρία Τοψή

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.