Ωραιόκαστρο: Σκαρλάτος σε Τσακίρη: Ούτε επικοινωνιακά πλέον δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε και απαντάτε με ύβρεις.

Σκαρλάτος σε Τσακίρη: Ούτε επικοινωνιακά πλέον δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε και απαντάτε με ύβρεις.

Κύριε Δήμαρχε σας επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς περί «μηδενικής επαφής με την πραγματικότητα και ρεσιτάλ δημαγωγίας»  διότι όπως αποδεικνύεται εσείς είστε απών από την πραγματικότητα του δήμου και παίζεται επικοινωνιακά και μόνο παιχνίδια.

Από τον Οκτώβριο του 2019 καταθέσαμε ψήφισμα με συγκεκριμένες δράσεις ενάντια στην αδειοδότηση της καύσης απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ, το οποίο και εσείς αποδεχτήκατε και ψηφίσατε αλλά για να μην δυσαρεστήσετε τους κομματικούς φίλους σας δεν πράξατε τίποτα. Επανειλημμένα και μετά το ψήφισμα του Οκτώβριου  σε όλα τα σχεδόν τα Δημοτικά Συμβούλια ,  θέσαμε το θέμα  για δράσεις αλλά εσείς ήσασταν αυτός που αδιαφόρησε  για την υγεία των πολιτών και το περιβάλλον του Ωραιοκάστρου. Εσείς ήσασταν απών επί έξι μήνες εσκεμμένα προφανώς.

Για να δικαιολογήσετε την πολύμηνη απουσία σας επικαλείστε σήμερα επιστολές και συμμετοχή σε συλλογικές αντιδράσεις με άλλους δημάρχους από το τέλος  Μαρτίου του 2020, αφού το θέμα πλέον είχε δρομολογηθεί αρνητικά.  Ίδια αντιμετώπιση και με τα λατομεία. Συνηθίζεται αφού έχουμε δυσάρεστες καταλήξεις να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε την απραξία σας με ίδια πάντα δικαιολογία  «δεν μπορεί να γίνει τίποτα πλέον».

Η απραγία και αδιαφορία σας είτε εσκεμμένη , είτε ως άτυπη συναίνεση για λόγους που εσείς γνωρίζεται, φέρνουν τον Δήμο προ τετελεσμένων γεγονότων, τα οποία αν δεν επιδιώκεται με την στάση σας, τουλάχιστον τα ανέχεστε εις βάρος των δημοτών του Ωραιοκάστρου. Οι φωτογραφίσεις με μεγαλοσχήμονες υπουργούς για δήθεν συζήτηση μελλοντικών σχεδίων ανάπτυξης επί χάρτου και η μη τοποθέτηση  των σοβαρών ζητημάτων που μας απασχολούν τώρα και άμεσα υποβαθμίζουν τον τόπο μας, αποτελούν προσωπικές δημόσιες σχέσεις με σκοπό όχι την εξυπηρέτηση του τόπου μας αλλά την ικανοποίηση ατομικών φιλοδοξιών. Δεν ενοχλείτε για να είστε αρεστός.

Εγκαταλείψτε την έπαρση και την ατομική σας πολιτική ατζέντα και ενσκήψτε με δουλειά στα προβλήματα του τόπου και των πολιτών, που σας εμπιστεύτηκαν την ύψιστη θέση στο δήμο μας, του Δημάρχου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.