Ωραιόκαστρο: Σκληρές εικόνες τραυματισμένου αδέσποτου – Άφαντοι οι αρμόδιοι

Ωραιόκαστρο: Σκληρές εικόνες τραυματισμένου αδέσποτου – Άφαντοι οι αρμόδιοι

Εικόνες ντροπής και αδιαφορία της διοίκηση Π.Τσακίρη του Δήμου Ωραιοκάστρου για τα αδέσποτα ζώα.

Παντελής αδιαφορία της διοίκησης Τσακίρη για την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Ωραιοκάστρου για τα αδέσποτα ζώα, ήδη 3 χρόνια μετά την ανάληψη της διοίκησης του δήμου.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αριστείδης Λαζαρίδης, δεν ανταποκρίνεται σε κανένα κάλεσμα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του. Αν μάλιστα ο καταγγέλλων δεν είναι «υποστηρικτής» ή «υποψήφιος ψηφοφόρος της δημαρχιακής παράταξης», τότε θεωρεί την καταγγελία προβοκάτσια στο «επιτυχημένο» έργο της διοίκησης.

Ούτε μετά την μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του δήμου ενδιαφέρθηκε κανείς για την τύχη των αδέσποτων που βρίσκονται σε περιοχή του Πενταλόφου και επιτίθενται σε ανθρώπους, παιδιά και σε κατοικίδια.

20 ημέρες μετά καμία ενέργεια εκ μέρους της διοίκησης.

Η διοίκηση αυτή δεν μας αξίζει.

Δημοτική Παράταξη Ωραιοκάστρου ΑΝ.Α.Σ.Α.
Επικεφαλής Παντελής Σκαρλάτος

Στην πρώτη εικόνα δεν είναι αποθανατίστηκαν μόνο τα αδέσποτα που γαβγίζουν τους κατοίκους που βρίσκονται μέσα στις αυλές τους, αλλά και η πυκνή βλάστηση στην περιοχή, το αυτοκίνητο παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο, ομοίως και ο κάδος…
Ακολουθούν σκληρές εικόνες:
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.