Ωραιόκαστρο: Στην κυκλοφορία τη νέα γέφυρα Πενταλόφου-Νεοχωρούδας

Ωραιόκαστρο: Στην κυκλοφορία τη νέα γέφυρα Πενταλόφου – Νεοχωρούδας

Τις επόμενες ημέρες παραδίδεται στην κυκλοφορία των οχημάτων η νέα γέφυρα που κατασκευάστηκε στην είσοδο του Πενταλόφου από την πλευρά της Νεοχωρούδας.
Το έργο της κατασκευής της νέας γέφυρας είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη διοίκηση, στην πορεία «μπήκε στον πάγο». Με ενέργειες του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, και σε συντονισμό με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Χαράλαμπο Καζαντζίδη, έγινε επανεκκίνηση του έργου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής και το επόμενο διάστημα η νέα γέφυρα παραδίδεται σε χρήση.
«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που καθιστά πιο ασφαλείς τις μετακινήσεις στην περιοχή του Πενταλόφου. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου για την υλοποίηση του έργου, μιας και σε συνδυασμό με την ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδού της Κοινότητας και τις συντηρήσεις των οδικών δικτύων θα έχουμε στον τόπο μας πιο άνετους και ασφαλείς δρόμους», είπε ο πρόεδρος της Κοινότητας Πενταλόφου, Πάτροκλος Σπυρόπουλος.
Η νέα γέφυρα πρόκειται να παραδοθεί σε χρήση εντός των επόμενων ημερών.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.