Ωραιόκαστρο: Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ δημάρχου και αντιπολίτευσης

Παντελής Τσακίρης: Ανοιχτή απάντηση προς 12 επαγγελματίες απόντες

Οι ίδιοι άνθρωποι που επιλέξανε να μπλοκάρουν την τολμηρή παρέμβαση της διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου για να αποκατασταθεί επιτέλους μετά από δεκαετίες εγκατάλειψης το κατεστραμμένο οδικό δίκτυο του τόπου μας, έρχονται σήμερα να μας κουνήσουν και το δάχτυλο.
Δικαίωμά τους να βάζουν το «εγώ» τους πιο πάνω από το «εμείς».
Δικαίωμά τους να συνδέουν το δικό τους όνομα με τις λακκούβες και τις καθιζήσεις του οδοστρώματος – άλλωστε οι μισοί από αυτούς είναι πολύ παλιοί στα τοπικά πράγματα και δεν έκαναν απολύτως τίποτα όλα αυτά τα χρόνια για να αλλάξουν το χάλι που κληρονομήσαμε από αυτους ως νέα διοίκηση.
Δικαίωμά τους να μην έχουν τίποτα παραγωγικό κι ωφέλιμο να πουν ή να κάνουν για τον τόπο μας και τους ανθρώπους που τους εξέλεξαν.
Δεν είναι όμως δικαίωμά τους να υποτιμούν τη νοημοσύνη και κυρίως τη μνήμη των δημοτών.
Διεκδικήσαμε και πήραμε 300.000€ για οδοποιία του ΒΙΠΑ απευθείας από το υπουργείο υποδομών. Χωρίς αυτούς.
Ετοιμάσαμε τις μελέτες για αγροτική οδοποιία προϋπολογισμού 800.000€ και αναμένουμε την πρόσκληση από το υπουργείο αγροτικης ανάπτυξης. Χωρίς αυτούς.
Ετοιμάσαμε τη μελέτη για τον δρόμο Μελισσοχωριου – Λητής προϋπολογισμού 700.000€ για την οποία θα καταθέσουμε πρόταση χρηματοδότησης από το ΠΔΕ της Περιφέρειας. Χωρίς αυτούς.
Χάρη στις συστηματικές παραινέσεις μας προς την Περιφέρεια η παλαιά εθνική οδός Θεσσαλονικης _ Κιλκίς ήδη ανακατασκευάζεται.
Χωρίς αυτούς.
Σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη εργολαβία για αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο του Δήμου μας. Χωρίς αυτούς.
Τη ΜΙΑ και ΜΟΝΗ φορά όμως που απαιτήθηκε ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ η συνεισφορά τους για να δοθεί ριζική λύση στο πρόβλημα, έδειξαν τη μικροψυχία και την παλαιοκομματική τους νοοτροπία εις βάρος του κοινού καλού και εις βάρος της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.
Όλοι λοιπόν οι οικισμοί που αναμένουν την αποκατάσταση της οδοποιίας θα γνωρίζουν πλέον ότι με δική τους ευθύνη, οι κύριοι της ομάδας των 12 απόντων δε θα γίνει στην ώρα της διότι αποδείχθηκαν για ακόμη μία φορά λίγοι.
Σε αντίθεση με αυτούς, 21 δημοτικοί σύμβουλοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και υπηρέτησαν με αυταπάρνηση το καθήκον τους απέναντι στους δημότες.
Τους συγχαίρω και τους ευχαριστώ καθέναν ξεχωριστά.
Οι μάχες δίνονται και κερδίζονται από τους παρόντες. Εμείς επιλέξαμε αυτήν την πλευρά.
Τους αφήνουμε λοιπόν στη μοναξιά τους και στην ανοιχτή κρίση των πολιτών.
ΥΓ: Ο κ. Πολυχρονίδης ας ρωτήσει τον κ. Γαβότση και τον κ. Καραστερίου πού ακριβώς αναλώθηκε η εργολαβία των 3,8 εκατομμυρίων ευρώ που χειρίστηκε η διοίκησή τους και ας ενημερώσει τους δημότες. Θα περιμένουμε.

Μαζικές αντιδράσεις προς τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου έπειτα την κατηγορηματική επιστολή του για την αντιπολίτευση

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.