Ωραιόκαστρο: Τα ευτράπελα σε ένα σχολείο 5 εκ. ευρώ – Καταγγελίες γονέων

Ωραιόκαστρο: Τα ευτράπελα του “σχολείου κόσμημα” Καταγγελίες γονέων

Αποδέκτης πολλών καταγγελιών έγινε για μια ακόμη φορά το oraiokastro24.gr καθώς λίγους μήνες μετά τα εγκαίνια του 4ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου, ενός σχολείου που πληροί προδιαγραφές ευρωπαϊκών προδιαγραφών και πολλών εκατομμυρίων ευρώ, γονείς καταγγέλλουν οτι  δεν έχουν ούτε θέρμανση.

Παρακάτω και χωρίς περισσότερο πρόλογο και καμία παραποίηση σας παραθέτουμε συγκεντρωτικά τις καταγγελίες των γονέων.
Υπενθυμίσουμε ότι το 4ο Γυμνάσιο βρίσκεται στον οικισμό της Γαλήνης, επί της οδού Καστανιάς, και είναι δυναμικότητας 180 μαθητών, θεωρώντας ότι παρέχει σύγχρονες σχολικές μονάδες και κατασκευάστηκε με ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ύψους άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ. Διαθέτει υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο, περιλαμβάνει έξι αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκη, αναγνωστήριο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αίθουσες ξένων γλωσσών, εργαστήρια, ιατρείο γραφεία, αποθηκευτικούς και βοηθητικούς χώρους, χώρους υγιεινής κτλ. Επίσης, όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι σε δελτίο τύπου, πληροί τους όρους για τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση και εξασφαλίζει την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρίες, ενώ διαθέτει και άνετο αύλειο χώρο, γυμναστήριο και γήπεδα. Εγκαινιάστηκε στις 7/10/2021(δείτε αναλυτικά εδώ) επι δημαρχίας Παντελή Τσακίρη και προεδρίας τοπικής κοινότητας Μαρίας Αραμπατζίδου, αρμόδιους να απαντήσουν στα προβλήματα που καταθέτουν με αποδείξεις οι γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στο εν λόγω σχολείο:

Εν μέσω πανδημίας με την υποχρέωση να είναι ανοιχτά τα παράθυρα την ώρα του μαθήματος ένα σχολείο ολοκαίνουριο ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΘΈΡΜΑΝΣΗ. Τα παιδιά μας είναι υποχρεωμένα να κάνουν μάθημα με θερμοκρασία 5 βαθμούς. Κάνουμε καθημερινά τεστ για να σιγουρευτούμε οτι τα παιδιά μας απλά έχουν κρυώσει κ δεν έχουν covid. Μηδέν εξοπλισμός.
Μας πήρανε από ένα σχολείο που είχαμε τουλάχιστον τα βασικά για να μας πάνε σε ολοκαίνουργιους με πέντε άδειους τοίχους.
Το Εργαστήριο φυσικών επιστημών άδειο.
Βίντεο προβολής εξαφανισμένα. Κανένα εποπτικό μέσον για μάθημα.
Η αίθουσα υπολογιστών γεμάτη ΧΩΡΙΣ INTERNET.
ΟΥΤΕ ΚΑΝ τηλέφωνο.
Στέλνουμε τα τεστ των παιδιών μας στο κινητό του διευθυντή.
Κουρτίνες ούτε για δείγμα. Κυλικείο ανύπαρκτο. Στις τουαλέτες των κοριτσιών ήδη η μία έχει κλείσει λόγο προβλήματος.
Πίσω από την μπάσκετα έχει ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ένα κομμάτι. Δηλαδή αν αρχίσουν οι βροχές πρέπει να προσεχόμαστε μην καταρρεύσει η αυλή.
Έχει ακόμη ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΡΕΥΜΑ!
Οι καθηγητές κάθονται σε θρανία και καρέκλες μαθητών.
Ο εξωτερικός χώρος έχει μετατραπεί σε μπαζότοπο.
Αυτό το έργο παραλάβατε απο τον εργολάβο και το δεχθήκατε;;;;;
Η ξεφτίλα στο μεγαλείο της.
Αδίστακτοι είστε κύριοι γιατί χρησιμοποιείται ΠΑΙΔΙΑ!
Για λόγους που μόνο εσείς ξέρετε ΕΥΤΥΧΩΣ δεν κάνατε και Γ γυμνασίου να ταλαιπωρούνται ακόμη περισσότερες ψυχές. 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.