Ωραιόκαστρο: Τοπική Σύμβουλός ζητάει έκτακτο για την στήριξη της τοπικής αγοράς

Ωραιόκαστρο: Τοπική Σύμβουλός της κοινότητας Ωραιοκάστρου ζητάει έκτακτο συμβούλιο για την στήριξη της τοπικής αγοράς

Οι επαγγελματίες ανα την Ελλάδα αντιμετωπίζουν με δυσκολία τα προβλήματα που διαρκώς έχουν εκ νέου να αντιμετωπίσουν.

Η εορταστική περίοδος φαντάζει σαν μια σανίδα σωτηρίας αισιοδοξώντας οτι τα ταμεία τους θα έχουν μεγαλύτερους τσίρους.

Σε αυτήν την σκέψη βασίστηκε και η Τοπική Σύμβουλος της κοινότητας Ωραιοκάστρου Μαρία Τοψή και με ζήτησε έκτακτο συμβούλιο για να δοθεί παράταση στο ωράριο για την άδεια μουσικής και προτείνει διαδικτυακή διαφημιστική καμπάνια όλων των επιχειρήσεων.

Προτάσεις που περιμέναμε να δούμε να απο τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου και την διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου. Προτάσεις που θα είχαν υιοθετηθεί και θα γινόντουσαν πράξη σε τακτά χρονικά διαστήματα για την στήριξη της τοπικής αγοράς.

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη, αν θα γίνει το έκτακτο συμβούλιο, τι απόφαση θα παρθεί και πόσο οι αρμόδιοι θα κινηθούν προς την κατεύθυνση του ” στηρίΖΩ τον τόπο που ΖΩ – στηρίΖΩ την τοπική αγορά”

Διαβάστε αναλυτικά το αίτημα για έκτακτο συμβούλιο απο την Μαρία Τοψή:

Εν όψη των εορτών θεωρώ χρέος όλων μας να στηρίξουμε την αγορά του δήμου μας η οποία μέρα με την μέρα σβήνει.
Δεδομένου ότι, όπως έχουμε ενημερωθεί, δεν υπάρχουν χρήματα για να μπορέσουμε με διάφορες εκδηλώσεις να κρατήσουμε τον κόσμο στην αγορά μας έχω να προτείνω:
1) Διαδικτυακή καμπάνια με βίντεο και σποτ διαφημίζοντας τόσο τα καταστήματα της περιοχής όσο και τα υπέροχα αξιοθέατα του τόπου μας, σε μια προσπάθεια να προσελκύσουμε κόσμο από τις γύρω περιοχές.
2)Παράταση του ωραρίου (άδεια για μουσική) στα καταστήματα εστιασης όλης της Κοινότητας Ωραιοκάστρου στις 24,25,26,30,31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου.
Η κοινότητα μας δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις υπόλοιπες περιοχές της Θεσσαλονίκης στο θέμα της διασκέδασης, παρόλα αυτά για τους παραπάνω λόγους ο κόσμος φεύγει σε κοντινές συνοικίες για τα ψώνια και την διασκέδαση του.
Ζητάω λόγο πίεσης χρόνου να γίνει εκτακτο τοπικό συμβούλιο .
Σας παρακαλώ να μην εξαντλήσετε το δικαίωμα χρόνου που έχετε και άμεσα να συγκαλέσετε συμβούλιο .
Σας παρακαλώ όπως μου στείλετε αριθμό πρωτοκόλλου
Τοψή Μαρία
Τοπική Σύμβουλος Ωραιοκάστρου
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.