Ωραιόκαστρο : Χωμάτινα ποτάμια και επικίνδυνο σκάμμα απο ημιτελή έργα στο Δρυμό, βίντεο

Ωραιόκαστρο : Χωμάτινα ποτάμια και επικίνδυνο σκάμμα απο ημιτελή έργα στο Δρυμό, βίντεο

Λίγες ώρες βροχής ήταν αρκετές να φέρουν προβλήματα στο φως αλλά και να δημιουργήσουν και άλλα.

Στην κοινότητα Δρυμού του δήμου Ωραιοκάστρου δρόμοι μετατράπηκαν σε χωμάτινα ποτάμια. Ένα ημιτελές έργο,  αντικατάστασης αγωγών ύδρευσης, στους δρόμους του Δρυμού έπειτα απο την νεροποντή, την οποία όλοι αναμέναμε καθώς οι προγνώσεις για την κακοκαιρία ανακοινώθηκαν αρκετές ημέρες πριν, μετέτρεψαν την οδό 21ης Ιουνίου σε ακατάλληλη για διέλευση απο τα χαλίκια που πλέον είναι διάσπαρτα και σε όλες τις παρακείμενες οδούς.

Τα σημεία εργασιών είχαν μείνει καλυμμένα με χώμα και χαλίκι με αποτέλεσμα να τα παρασύρουν τα βρόχινα νερά.

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν στο oraiokastro24  τον δήμο Ωραιοκάστρου για αδιαφορία καθώς κανένας αρμόδιος δεν έχει μεταβεί στο σημείο για να ελέγξει την κατάσταση.

Το oraiokastro24  επικοινώνησε με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Πατσαλά Κωνσταντίνο για το πρόβλημα αυτό και μας δήλωσε : Πράγματι προέκυψε πρόβλημα λόγω της δυνατής βροχόπτωσης σε δύο δρόμους της Κοινότητας Δρυμού στους οποίους εκτελούνται έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης. Το πρόβλημα κυρίως εντοπίζεται στην οδό 21ης Ιουνίου από το σημείο Διονύση Βρύση ως την παιδική χαρά. Από την πρώτη στιγμή ενημερώσαμε τον υπεύθυνο εργολάβο του έργου προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα και να μην προκύπτει επικινδυνότητα για τους διερχόμενους οδηγούς.

Αξίζει να σημειωθεί οτι Γενικώς από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε αυτό το πολύ σημαντικό έργο για το Δρυμό επισημάναμε ότι στερείτε επίβλεψης από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Πολλές φορές έχουμε μεταφέρει στη Δημοτική Αρχή ότι υπήρξαν σημαντικές καθυστερήσεις ειδικά στην αποκατάσταση του οδοστρώματος με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι του Δρυμού.

Δεν ξέρω αν έκανε κάποια ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση ο Δήμος αλλά οι καθυστερήσεις ήταν σημαντικές κάποιες φορές και μηνών γεγονός που δείχνει ότι μάλλον υπήρξε ολιγωρία.

Ωστόσο το σημαντικό είναι ότι υλοποιείται ένα έργο υποδομής που παρόμοιο δεν έχει γίνει σε αυτόν τον τομέα εδώ και 50 χρόνια στα χωριά μας.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο συγκεκριμένος δρόμος οδηγεί στο θέατρο “Τσούκες” στο οποίο στα πλαίσια του πολιτιστικού καλοκαιριού 2022 του δήμου Ωραιοκάστρου αναμένεται στις 19/7 να ανέβει η παράσταση “ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες” Ελπίζουμε το πρόβλημα να έχουν καταφέρει να το επιλύσουν και να μην δοθεί η δυνατότητα να το βιώσουν και άλλοι άνθρωποι.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της κοινότητας Δρυμού

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.