Ωραιόκαστρο : Χωρίς μεταφορά μαθητές Γυμνασίου – Διανύουν επικίνδυνη απόσταση με τα πόδια

Ωραιόκαστρο : Χωρίς μεταφορά μαθητές Γυμνασίου – Διανύουν επικίνδυνη απόσταση με τα πόδια

Τις τελευταίες ημέρες αρκετές καταγγελίες έφτασαν στο oraiokastro24.gr ότι υπάρχει σοβαρό θέμα με τη μετακίνηση μαθητών του Γυμνασίου Καλλιθέας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Το λεωφορείο του δήμου Ωραιοκάστρου  που μετέφερε τα παιδιά από τις κοινότητες Πενταλόφου και Νεοχωρούδας προς το Γυμνάσιο δεν πραγματοποιεί πλέον τα δρομολόγια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έγιναν καταγγελίες για το συγκεκριμένο όχημα οτι δεν πληροί τις βασικές προϋποθέσεις για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών και για τον λόγο αυτό αναμένεται η επισκευή του.

Εως τότε η μεταφορά των μαθητών δε θα πραγματοποιείτε και τα παιδιά είναι υποχρεωμένα να διανύουν μια απόσταση 1 με 2 χιλιομέτρων σε κεντρικό δρόμο με μεγάλη κίνηση.

Πέραν των καιρικών συνθηκών που έχουν αλλάξει και το κρύο και οι βροχές αυξήθηκαν τα παιδιά είναι εκτεθειμένα στο κίνδυνο ατυχήματος.

Το oraiokastro24.gr επικοινώνησε με την πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ωραιοκάστρου, κ. Ευαγγελία Δρόσου και αναμένει την τοποθέτηση της επι του θέματος.

Σημειώνεται δε οτι η μεταφορά των συγκεκριμένων μαθητών δεν υπάγεται στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας καθώς η χιλιομετρική απόσταση είναι εκτός των αρμοδιοτήτων της.

 

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.