Ωραιόκαστρο: 25.775,40 ευρώ για καρναβαλική συναυλία

Ωραιόκαστρο: 25.775,40 ευρώ για καρναβαλική συναυλία

Λήψη απόφασης πάρθηκε στην σημερινή οικονομική επιτροπή του Δήμου Ωραιοκάστρου σχετικά με την έγκριση ή μη της ανάθεσης με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση για αποκριάτικες εκδηλώσεις και εξειδίκευση πίστωσης.
Η ομόφωνη  απόφαση των παρόντων μελών προβλέπει την μετακίνηση του συγκροτήματος KINGS και της ΑΣΠΑΣ με απευθείας ανάθεση για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στον δήμο Ωραιοκάστρου.
Το ποσό που θα δαπανηθεί ορίζεται στις  25.775,40 ευρώ.
Εύλογη η απορία για το πόσο θα κόστιζε η καρναβαλική παρέλαση, που τα έξοδά της είναι η ηχητική κάλυψη και ένα μικρό ποσό για DJ στον τερματισμό αυτής…
και για το πόσες άλλες δράσεις θα μπορούσαν να γίνουν με το υπέρογκο ποσό των 25.775,4 ευρώ σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Ωραιοκάστρου και οχι για μια συναυλία δυο ωρών απο καλλιτέχνες που το κοινό τους είναι πολύ συγκεκριμένο.
Σημειώνεται οτι σύμφωνα με την αντιδήμαρχο πολιτισμού οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Τσικνοπέμπτη, σε 9 ημέρες απο σήμερα, αλλά ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί κανένα πρόγραμμα ώστε να μπορέσουν οι επαγγελματίες της πόλης του Ωραιοκάστρου να προγραμματίσουν κάτι απο πλευράς τους, αν επιθυμούν, ή να μην προγραμματίσουν για να μην είναι ταυτόχρονες οι δράσεις.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.