Ωραιόκαστρο: 4 απο τα 6 εγκαταλελειμμένα κουτάβια επιβίωσαν – Ζητείται βοήθεια

Ωραιόκαστρο: 4 απο τα 6 εγκαταλελειμμένα κουτάβια επιβίωσαν – Ζητείται βοήθεια

Μια εβδομάδα πέρασε που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα  6 κουτάβια λίγων ημερών στο πάρκο “Καλόγερος” στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με μαρτυρίες τα κουτάβια τα παράτησε ο δήμος Ωραιοκάστρου και η Φιλοζωική προχώρησε σε μήνυση, δείτε αναλυτικά εδώ.

4 απο τα 6 κουταβάκια κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή έπειτα απο δυσβάσταχτο συναισθηματικό και οικονομικό κόστος δυο εθελόντριών.  Τα σκυλάκια είναι μόλις 15 ημερών και ταΐζονται με μπιμπερό.

Έκκληση απευθύνει η Φιλοζωική Ωραιοκάστρου για βοήθεια σε γάλατα σκόνη και λοιπά έξοδα. Υπενθυμίζεται οτι η Φιλοζωική απαρτίζεται απο εθελοντές που εκτός του χρόνου διαθέτουν και προσωπικά τους χρήματα, καθώς δεν υπάρχουν κονδύλια προς αυτούς.

Τα κουταβάκια για να μπορέσουν να δοθούν προς υιοθεσία θα πρέπει να συμπληρώσουν τουλάχιστον 6    εβδομάδες ζωής. Αυτές τις μέρες θα συνεχίζουν να φροντίζονται απο τις εθελόντριες της  Φιλοζωικής με προσωπικά τους έξοδα.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν ώστε να κρατηθούν στη ζωή οι 4 ψυχούλες που απέμειναν έπειτα απο την εγκληματική πράξη της εγκατάλειψης μπορούν να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα:
6944318321 και 6955067726

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.