Ωραιόκαστρο: Bazaar για να γίνουν στειρώσεις απο την Φιλοζωική

Ωραιόκαστρο: Bazaar για να γίνουν στειρώσεις απο την Φιλοζωική

Σε Bazaar “προσφεύγει” η φιλοζωική Ωραιοκάστρου προκειμένου να καλύψει τα έξοδα των στειρώσεων σε αδέσποτα ζώα, των οποίων η καταγραφή πλέον είναι αδύνατον να γίνει.

Σαν “πόλος έλξης” η ευρύτερη περιοχή του Ωραιοκάστρου ασυνείδητοι παρατούν τα πρώην αγαπημένα  τους σκυλάκια και δημιουργούν προβλήματα που δυστυχώς δεν υπάρχει μηχανισμός επίλυσης αυτών.

Συνεχώς αναφέρεται, αλλά και καθημερινά καταγράφεται, το πρόβλημα επιβίωσης των αδέσποτων αλλά και το πρόβλημα συμβίωσης με τους ανθρώπους , καθώς δεν υπάρχει απο πλευράς δήμου Ωραιοκάστρου κανένας προγραμματισμός.

Η φιλοζωική Ωραιοκάστρου με κάθε τρόπο έχει ζητήσει τροφές για να μπορεί να σιτίζει τα ζώα και αυτά να είναι πιο ήρεμα χωρίς το άγχος αναζήτησης τροφής που τα αυτοματοποιεί σε επιθετικά. Ζητάει συνεχώς υποστήριξη υγειονομική για να μπορούν να ζήσουν με λιγότερα προβλήματα, στους εκατοντάδες κινδύνους που είναι εκτεθειμένα.
Σε αυτές τις ανάγκες παραμένει να παλεύει μόνη της για να τις καλύψει.
Με “ταμείο” την τσέπη των εθελοντών της φιλοζωικής!
Η θλιβερή επιβεβαίωση οτι ο εθελοντισμός είναι ένα ακριβό σπορ.

Οι στειρώσεις των αδέσποτων ζώων είναι πλέον η μόνη λύση για να πάψουν να αυξάνονται στους δρόμους. Οι στειρώσεις όμως που επείγουν να γίνουν στον δήμο Ωραιοκάστρου είναι πολλές. Και οι στειρώσεις έχουν ένα σεβαστό κόστος!

Για την κάλυψη αυτής της επιτακτικής ανάγκης η φιλοζωική Ωραιοκάστρου πραγματοποιεί την Κυριακή 19/12/2021 Bazaar απο τις 11:00 εως τις 14:00 στο Focus cafe, Λ. Δημοκρατίας 32 στο Ωραιόκαστρο.

Οι τετράποδες ψυχές σας έχουν ανάγκη! Και εσείς μπορείτε να την καλύψετε αγοράζοντας Χριστουγεννιάτικα δωράκια!!!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.