Όλο και περισσότεροι κάτοχοι Pixel smartphones αναφέρουν την ύπαρξη συγκεκριμένων προβλημάτων

[ad_1]

Η Google πριν από μερικούς μήνες αντικατέστησε τη σειρά των Nexus smartphone με αυτή των Pixel. Σύμφωνα με το Android Police, ένας όλο και αυξανόμενος αριθμός κατόχων συσκευών Pixel και Pixel XL smartphones αναφέρει την ύπαρξη συγκεκριμένων προβλημάτων λογισμικού, που περιλαμβάνουν και το «τυχαίο» πάγωμα της συσκευής χωρίς προφανή λόγο.

pixel

Ας δούμε μια χαρακτηριστική αναφορά ενός χρήστη στην ιστοσελίδα υποστήριξης της Google: «Αντιμετωπίζω παρόμοια προβλήματα. Το Pixel XL των 128GB σταματά να αποκρίνεται σε τυχαίες χρονικές στιγμές. Πρέπει είτε να περιμένω μερικά λεπτά μέχρι η συσκευή να κλειδώσει είτε να εξαναγκάσω τη συσκευή σε επανεκκίνηση».

Αν και η αφαίρεση συγκεκριμένων εφαρμογών τρίτων, έχει επιλύσει σε κάποιο βαθμό τα όποια προβλήματα, σε άλλους οι ενέργειες αυτές δεν φαίνονται να είναι αποτελεσματικές. Να σημειωθεί ότι ορισμένοι χρήστες κατάφεραν να ζητήσουν πλήρη επιστροφή ποσού για τις ελαττωματικές συσκευές τους ή την αντικατάστασή τους. Άλλοι, οι οποίοι την αγόρασαν μέσω κάποιου παρόχου, η Google τους αρνήθηκε την αντικατάσταση. Τα προβλήματα εντοπίζονται στα Pixel αλλά και στα Pixel XL smartphones, με τη Google να διερευνά από τη μεριά της τις αναφορές αυτές σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τη πηγή του προβλήματος.

The post Όλο και περισσότεροι κάτοχοι Pixel smartphones αναφέρουν την ύπαρξη συγκεκριμένων προβλημάτων appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.