Όμορφες εικόνες μας χαρίζει ο Νίκος

Ο Νίκος Φωτιάδης ειναι κάτοικος Ωραιοκάστρου τα τελευταία 8 χρόνια
Είναι απόφοιτος τεχνικού επαγγελματικού λυκείου,πρωην αθλητής και πρωταθλητής στο χώρο των πολεμικών τεχνών,πτυχιούχος ιδιωτικής σχολής μασάζ φυσιοθεραπίας,υπηρέτησε στις Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών,συμμετείχε ωs μέλος της Ελληνικής ομάδας διάσωσης, εργάστηκε σαν αγρότης και ως υπεύθυνος προσωπικού ασφαλείας σε ιδιωτικές υπηρεσίες ασφαλείας σεκιούριτη..Ασχολείται με την ορειβασια εδώ και 30 χρόνια,κάνοντας παράλληλα ψαροντούφεκο και ημιμαραθώνιους βουνού.
Είναι παντρεμενοs και εχει δυο υπέροχα παιδια.
Ο Νίκος ανοίκει πλέον στην ομάδα του oraiokastro24.gr για να μας χαρίζει τις φωτογραφίες τα υπέροχα βίντεο που δημιουργεί και είναι ολα απο το όμορφο Ωραιόκαστρό μας.
Ο λόγος που τα δημιουργεί; Δείτε τι μας είπες:
“Μένω εδώ και 8 χρόνια στο Παλαιόκαστρο,οταν πρωτοήρθα στο Ωραιόκαστρο για να βρίσκομαι πιο κοντα στη δουλειά μου, το πρώτο που είδα ήταν το βουνό παρα το σπίτι που θα έπαιρνα.
Mε την ορειβασία ανακαλύπτουμε τον αληθινό εαυτό μαs,τις δυνάμεις και τις αδυναμίες μαs,αντλούμε υγεία, ξεφεύγουμε απο την καταπίεση και το άγχος του καθημερινού αγώνα για την επιβίωση,βλέπουμε τις ομορφιές τηs φυσικής ζωής και το οτι ειναι θαύμα οτι υπάρχουμε. Κατανοούμε πολύ καλύτερα την ανθρωπιά,την αλληλεγγύη και αλλα πολλα….
Με τα βίντεο και τις φωτογραφίες θέλω να μεταφέρω αυτά που βλέπω σε ολουs!!!Να τα μοιραστώ μαζί σαs!!! Αυτό που θέλω να περάσω στον κόσμο είναι….την αγαπη για την φύση!να βρούμε την γοητεία τηs ελεύθερης δημιουργικής δράσης και να αναδείξουμε τον τόπο μαs.
Θελω να ευχαριστήσω το oraiokastro24.gr και την Κ.Μαρίνα Γεωργιάδου για την ευγενική πρόσκληση. Θα ειμαι παντα στην διαθεση σαs!!!!”
Καλώς όρισες Νίκο στην παρέα μας! Και σε ευχαριστούμε για αυτές τις υπέροχες εικόνες που μας χαρίζεις και μας δίνεις την ευκαιρία να γνωρίσουμε την όμορφη πλευρά του Ωραιοκάστρου!!

image

vendo

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γνωριζω το Νικο εδω και αρκετα χρονια.
    Ειναι ενας ανθρωπος γεματος αγαπη και προπαντος σεβασμο στη φυση.
    Αλλωστε αυτο εμαθε και βιωσε κατα την πολυετη ενασχοληση του στο χωρο των πολεμικων τεχνων. Σεβασμος!!!! Και ειναι αυτο που λειπει σε πολλους απο εμας. Σεβασμο στη Φυση, αυτο το υπεροχο δωρο του Θεου.
    Μπραβο Νικολα, χαιρομαι φιλε και σε ευχαριστω που μας δινεις τη δυνατοτητα να γνωρισουμε τις ομορφες αλλα και αγνωστες για μας πολλες φορες πτυχες του τοπου μας.
    Γ.Παπαδοπουλος

  2. ΓΙΑΝΝΗ Σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΜΕ ΗΘΟΣ,ΕΝΕΡΓΙΑ,ΧΙΟΥΜΟΡ,ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ,ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΙΑΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣΥΓΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ!!!

  3. Θέλω και εγώ να ευχαριστήσω τον συνάδελφο μου Νίκο για το ακέραιο χαρακτήρα του, την αγάπη του για το βουνό και γενικά για την φύση. Τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν στην σημερινή κοινωνία, και τον ευχομαι να εχει υγεία ευτυχεία και δύναμη. για να μας χαρίζει τις εμπειρίες του μέσα απο τις υπέροχες φωτογραφίες του.Καλές κορυφές Νίκ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.