Όταν οι αδελφοί Τσαχουρίδη συναντήθηκαν με τον πρίγκηπα Κάρολο: «Του μιλήσαμε στα ποντιακά και τα κατάλαβε όλα» (ΦΩΤΟ)

[ad_1]

Όταν οι αδελφοί Τσαχουρίδη συναντήθηκαν με τον πρίγκηπα Κάρολο: «Του μιλήσαμε στα ποντιακά και τα κατάλαβε όλα» (ΦΩΤΟ)

Για την μεγάλη στιγμή στην καριέρα τους, να παίξουν μπροστά στον πρίγκιπα Κάρολο, μίλησαν ο Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης.

 Στο στούντιο του focus fm 103,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Μπογιατζή βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης. Στην συνέντευξη τους εξιστόρησαν την στιγμή που έπαιξαν μπροστά στο πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο. «Εμείς του μιλήσαμε στα ποντιακά και τα κατάλαβε όλα» είπε χιουμοριστικά ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, ενώ ο Ματθαίος  δήλωσε, επίσης χιουμοριστικά, πως όταν είδε ο Κάρολος την ποντιακή λύρα τον ρώτησε: «Α τον ντόε».

Οι αδελφοί Τσαχουρίδη τραγούδησαν ζωντανά στο στούντιο και μίλησαν για την επιτυχημένη και διεθνή πορεία τους. Ενώ παρουσίασαν την νέα τους δισκογραφική δουλειά, σε συνεργασία με τον Μιχάλη Κουμπιό, «Τσικάρι μ» που κυκλοφορεί από την Μinos Emi.

Στις 21 Ιουνίου, την παγκόσμια ημέρα μουσικής, θα πραγματοποιήσουν μια μεγάλη συναυλία στην Μονή Λαζαριστών, με τίτλο «Οι Μουσικές του κόσμου».

 tsaxouridoi 01

tsaxouridoi 02

 

 

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.