Η φανέλα του Σαλπιγγίδη…για τον 17χρονο Παύλο!

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συμμετέχει με τον δικό του τρόπο στον αγώνα για τη ζωή που δίνει ο 17χρονος Παύλος Σωτηριάδης απο τις Σέρρες.
Εκτός από τα 5 αθλητικά ενθύμια του ΠΑΟΚ που βρίσκονται σε δημοπρασία στο charityidols.gr, όλα για τον ίδιο σκοπό, ο πρώην αρχηγός του «Δικεφάλου» αποφάσισε να συμμετέχει χαρίζοντας μια «βαριά» φανέλα.

Η φανέλα, από το παιχνίδι με την Νιγηρία τον Ιούνιο του 2010, όπου η Εθνική Ελλάδος πέτυχε το πρώτο γκολ και την πρώτη της νίκη σε Μουντιάλ, θα βρίσκεται σε δημοπρασία την Δευτέρα 21/03 στο www.charityidols.gr

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έστειλε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον Παύλο Σωτηριάδη, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία και νοσηλεύεται στο Παιδογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ. Ο 17χρονος πρέπει να φύγει στην Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτείων, όπου θα υποβληθεί σε εγχείρηση και θα ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή.

Φιλικός αγώνας Παλαιμάχων για τον Παύλο. Την Δευτέρα 21 Μαρτίου οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ, Άρη, Σκόντα Ξάνθης και Πανσερραϊκού θα πραγματοποιήσουν φιλικό αγώνα στο γήπεδο της Νιγρίτας στις 16:00. Τα έσοδα θα δοθούν στην οικογένεια του Παύλου.

Για ακόμη μια φορά ο Ωραιοκαστρίτης ποδοσφαιριστής, με το μεγαλείο ψυχής που τον διακρίνει, και γνώριμος για τις πολλές δωρεές του είτε σε συλλόγους του Ωραιοκάστρου είτε και εκτός του δήμου μας, δείχνει το καλό του πρόσωπο και την αγάπη που έχει για τα παιδιά!

ӕ̈́œ̏ӠЁϊ ˁׁ́ÏсӠ- ̉ʑϓ Ё͔ŋǓ
ӕ̈́œ̏ӠЁϊ ˁׁ́ÏсӠ- ̉ʑϓ Ё͔ŋǓ

(φωτογραφία αρχείου)

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.