Ο περιβαλλοντικός σύλλογος συμμετέχει στον Φιλανθρωπικό Αγώνα “ΕΛΠΙΔΑ”

Το Διοικητικό Συμβούλιο, στην τελευταία συνεδρίαση του, αποφάσισε αντί της συνηθισμένης πεζοπορίας του προγράμματος “Περπατώ & Γνωρίζω” να συμμετάσχει ομαδικά με όσους επιθυμούν από τα μέλη και φίλους του συλλόγου στον Φιλανθρωπικό Αγώνα “ΕΛΠΙΔΑ” των 5 χιλιομέτρων, που θα πραγματοποιηθεί στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή 10 Απριλίου 2016. Εκτιμάται ότι με αυτό τον τρόπο θα εκφράσουμε την ελάχιστη οφειλόμενη κοινωνική συμπαράσταση σε ένα ζωντανό και ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας. Ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων θα έχει εκκίνηση στις 10.35 π.μ.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 22 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν έως την 1η Απριλίου. Το κόστος εγγραφής είναι 5 ευρώ για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων και το μέλος του συλλόγου μας Παπαϊωάννου-Κουρόγλου Κατερίνα ορίστηκε για το συντονισμό της ομαδικής συμμετοχής του συλλόγου μας. Στην εγγραφή περιλαμβάνονται δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, τροφοδοσία και υποστήριξη, αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό. Ο σύλλογος θα διαθέσει μπλουζάκια με το λογότυπο του συλλόγου μας για την ομοιόμορφη συμμετοχή μας. Ολοι συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.
image
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Παπαϊωάννου-Κουρόγλου Κατερίνα, τηλ: 6979971625 (Απαραίτητα θα πρέπει να δηλώνονται Ονοματεπώνυμο – Ηλικία και πραγματική πρόθεση συμμετοχής ή απλή οικονομική ενίσχυση).
Politics tikis,perivantologikos,Πολιτιστικός περιβαλλοντικός

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.