15 και σήμερα για την 4η Καρναβαλική Παρέλαση Ωραιοκάστρου

15 και σήμερα μείνανε οι μέρες για να πραγματοποιηθεί η 4η
καρναβαλική παρέλαση Ωραιοκάστρου!
Το Ωραιόκαστρο πλέον απέκτησε την δίκη του αποκριάτικη εκδήλωση!
Η ιδέα γεννήθηκε απο τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ και ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ του 1ου Δημοτικού Ωραιοκάστρου εν έτη 2012.
Ξεκίνησε με πολύ ερασιτεχνικά μέσα και ο κόσμος που ανταποκρίθηκε ήταν περίπου 400 άτομα.
image
image

Την δεύτερη χρόνια την εκδήλωση ανέλαβε η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ του δήμου.
Η οργάνωση ήταν πολύ καλύτερη, με πλούσιο μπουφέ απο τα καταστήματα του Ωραιοκάστρου και όλα δωρεάν!
Η ανταπόκριση του κόσμου περίπου 2.500 άτομα!!
image
image

Την τρίτη χρόνια διοργανωτές οι ίδιοι μαζί με τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.
Ο καιρός όμως δεν στάθηκε στο πλάι τους,είχαν ανοίξει κυριολεκτικά οι ουρανοί,με αποτέλεσμα η παρέλαση να μετατραπεί σε πάρτι μέσα στο κλειστό γυμναστήριο Κονταξοπούλειο.
Η προσέλευση του κόσμου περίπου όση την πρώτη χρόνια,παράλειψη μεγάλη των διοργανωτών που δεν ενημέρωσαν τον κόσμο ότι σε περίπτωση κακοκαιρίας θα μεταφερθούν στο κλειστό γυμναστήριο.
imageimage

Φέτος την διοργάνωση ανέλαβε η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ σε συνεργασία ξανά με τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ και την συμμετοχή του δήμου Ξάνθης με την παρουσία αρμάτων,φημισμένη η Ξάνθη για το καρναβάλι της και πραγματική τιμή που δέχθηκε να συμμετέχει στο καρναβάλι του Ωραιοκάστρου!
Η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να ξεπεράσει το άθροισμα και των τριών ετών και με την συμμετοχή καρναβαλιστών απο την Θεσσαλονίκη!
Είναι ένας τρόπος και αυτός να μάθουν το Ωραιόκαστρο και στην υπόλοιπη Θεσσαλονίκη και να αρχίσει να αναπτύσσεται η επισκεψιμότητα του.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετέχουν σε ομαδικά γκρουπ με θεματολογία πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο γραφείο του δήμου στο τηλ 2313304091.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.