16χρονος έσβησε τσιγάρο πάνω σε μαθήτρια… επειδή τον απέρριψε ερωτικά

16χρονος έσβησε τσιγάρο πάνω σε μαθήτρια… επειδή τον απέρριψε ερωτικά

Στη σύλληψη ενός 16χρονου μαθη­τή Λυκείου, κατηγορούμενου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για απλή σωματική βλάβη, προ­χώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύ­θυνσής Ασφάλειας Λάρισας, με αφορμή ένα ασυνήθιστο περιστατικό σε βάρος δύο 15χρονων μαθητριών Γυμνασίου.

Ασυνήθιστο, όχι ως προς τα λεγά­μενα μεταξύ νεαρών παιδιών και μά­λιστα σε παρέες αλλά για το γεγονός ότι ο 16χρονος αντέδρασε με έναν απαράδεκτο τρόπο, όταν η 15χρονη δεν ενέδωσε στις ερωτικές του προτάσεις και τότε -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- έσβησε το τσι­γάρο του στο πόδι της ανήλικης!

Η πράξη του 16χρονου σόκαρε τη 15χρονη, όπως και όλη την παρέα, ενώ από την κατάσβεση του τσιγά­ρου ευτυχώς στο πόδι της μικρής προκλήθηκε ένα μικρό έγκαυμα, μια απλή σωματική βλάβη, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Στην Κεντρική πλατεία, προχθές το απόγευμα, όπως και κάθε απόγευμα που συγκεντρώνονται παιδιά, βρέ­θηκαν οι δύο 15χρονε$ και ο 16χρονος στο πλαίσιο κοινής παρέας με άλλα παιδιά. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο 16χρονος αρχικά εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τη μία 15χρονη, για να επιμείνει ωστό­σο στη συνέχεια με προτάσεις του, απαιτώντας δηλαδή από τη μαθή­τρια να προχωρήσει σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Η 15χρονη αρνήθηκε παρατηρώντας τον 16χρονο για τη στάση του, ο οποίος επέμενε μάλιστα και με χει­ρονομία. Ο16χρονος δεν πτοήθηκε και εκδήλωσε το …ίδιο ενδιαφέρον για άλλη 15χρονη της ίδιας παρέας.

Όταν και εκείνη του αρνήθηκε επίσης παρατηρώντας την απαράδεκτη στάση του τότε, απειλώντας την ότι θα της σβήσει το τσιγάρο του πάνω της, την πίεζε με τα χέρια του επίσης σε πράξεις που προσέβαλαν τη γε­νετήσια αξιοπρέπειά της.

Η 15χρονη όχι μόνο αρνήθηκε, αλ­λά ευτυχώς αντιστάθηκε κιόλα στις παράλογες παράλογες απαιτήσεις του 16χρονου, με αποτέλεσμα εκείνος να κατασβήσει το τσιγάρο που κρατούσε στο πόδι της μαθήτριας (ύψος γονά­του από την έσω πλευρά) και να της προκαλέσει ένα μικρό έγκαυμα.

Τα κορίτσια ανέφεραν το περιστατικό στους γονείς τους και μετά την κα­ταγγελία της υπόθεσή στην ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί συνέλαβαν τον 16χρονο με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας των δύο κοριτσιών και για απλή σωματική βλά­βη σε βάρος της μιας κοπέλας. Μετά την απολογία του ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εν­τολή, καθότι ανήλικος ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας σχηματί­ζεται δικογραφία σε βάρος τού νεα­ρού μαθητή.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία – Β. Κακάρας
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.