178 συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη μέσα σε 10 μέρες

0
364

178 συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη μέσα σε 10 μέρες

Αυτόφωρες συλλήψεις από αστυνομικούς των ομάδων “Ζ” και ΔΙ.ΑΣ.

Κατά το τελευταίο 10ήμερο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη (178) άτομα

 H Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης επιχειρώντας να καταστήσει ένα περιβάλλον ασφάλειας και να δημιουργήσει όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις για προσωπική ευημερία, κοινωνική πρόοδο και οικονομική ανάπτυξη, θέτει ως άξονα δράσης της, την πρόληψη-καταστολή της εγκληματικότητας, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της και την καλλιέργεια πνεύματος ευνομίας και αμοιβαίας συνεργασίας με τους πολίτες.

Προς την κατεύθυνση αυτή, αξιοσημείωτη είναι η δραστηριότητα της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα των εξειδικευμένων ομάδων δικυκλιστών «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ., οι οποίες πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες για την εξασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

 

Λαμβάνοντας υπόψη την ευκολία κίνησής τους μέσα στην πόλη, ακόμη και σε ώρες κυκλοφοριακής αιχμής,  την αποδεδειγμένα άμεση ανταπόκριση στις κλήσεις των πολιτών και τη μετάβασή τους ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, καθίσταται σαφές ότι η αποτελεσματικότητά τους είναι συνυφασμένη τόσο με την αίσθηση καθήκοντος που τους διακρίνει, όσο και με τη μορφή ευέλικτης αστυνόμευσης που ασκούν.

 

Κατά το δεκαήμερο που μας πέρασε (19 έως 28-08-2019) λοιπόν, οι ομάδες αυτές πραγματοποίησαν ελέγχους σε όλη την εδαφική περιφέρεια των Αστυνομικών Υπηρεσιών του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να αποτρέψουν κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

Προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη (178) ατόμων για διάφορα αδικήματα, τα οποία οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους.

 

Οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.