18 διμοιρίες ΜΑΤ,11 διμοιρίες ΟΠΚΕ και η “αύρα” αναμένονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη

18 διμοιρίες ΜΑΤ,11 διμοιρίες ΟΠΚΕ,η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και η “αύρα” αναμένονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Σε αστυνομικό κλοιό η Θεσσαλονίκη σήμερα 14/12 για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Παλαί Ντε Σπορ στις 19:30 με θέμα

“Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης – Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό”

Την ίδια ώρα μέλη του “Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία” καλούν τους πολίτες σε παρακολούθηση της ομιλίας του πρωθυπουργού με σκοπό να μπουν μέσα στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρον και να φωνάξουν συνθήματα υπερ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Στις 19:00 μπροστά στο Λευκό Πύργο η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης καλεί του πολίτες να παραστούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας φορώντας κίτρινα γιλέκα.

Οι  Ενωμένοι Μακεδόνες καλούν τον κόσμο στις 19:30 στο Λευκό Πύργο να φωνάξουν όλοι μαζί στον πρωθυπουργό ότι ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

Απο τις 19:00 στη Καμάρα  αντιεξουσιαστές οργανώνουν δική τους συγκέντρωση.

Για όλες τις παραπάνω συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα παραστούν περισσότεροι απο 2.000 αστυνομικοί,18 διμοιρίες ΜΑΤ,11 διμοιρίες ΟΠΚΕ,η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και η “αύρα”, το ειδικό όχημα εκτόξευσης νερού, ώστε να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση επεισοδίων κατά των διαδηλωτών.

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.