2ος κύκλος σεμιναρίων φωτογραφίας απο τον Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – 2ος ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ-ΜΑΪΟΣ 2015
ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Μετά τον επιτυχημένο 1ο Κύκλο Σεμιναρίων Φωτογραφίας στην Ενορία μας, ανακοινώνουμε την έναρξη του 2ου Κύκλου, την Τρίτη 3 Μαρτίου, στις 7μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας (πίσω από την Εκκλησία).
Τα μαθήματα θα περιλαμβάνουν στοιχεία θεωρίας αλλά και ενδιαφέροντα workshops με επίκεντρο, πάντα, την τέχνη και την τεχνική της φωτογραφίας. Στα πλαίσια του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί μία, τουλάχιστον, θεματική φωτογράφιση. Τα έργα από τη θεματική φωτογράφηση των συμμετεχόντων του 1ου Κύκλου, καθώς και αυτά που θα προκύψουν κατά το 2ο Κύκλο, θα εκτεθούν στην έκθεση που προγραμματίζεται το Μάιο, στο ευρύ κοινό.
Εγγραφές για τη συμμετοχή στα Σεμινάρια Φωτογραφίας θα πραγματοποιούνται τα δύο προσεχή Σάββατα, 21 & 28/2 και ώρα 12:30-1:30μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20 ευρώ το μήνα.
Πληροφορίες μπορείτε να λαμβάνετε τηλεφωνικώς, στο 699 386 3451, καθώς και με inbox, στο facebook, στο προφίλ Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου.
Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο διακεκριμένος εικαστικός και φωτογράφος κ. Γεώργιος Τρύφων.
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.