27 χρόνια μετά το γεμάτο ψυχή “Για την Ελλάδα ρε γαμώτο”

27 χρόνια μετά το γεμάτο ψυχή “Για την Ελλάδα ρε γαμώτο”

27 χρόνια έχουν περάσει απο την κατάκτηση του χρυσού στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1992 στα 100 μ.εμποδίων της Βούλας Πατουλίδου!! Η στιγμή που τα δάκρυά της έγιναν ένα με τα δάκρυα ολόκληρης της Ελλάδας!!!!!!

27 χρόνια μετά και η ίδια της δηλώνει :
27 χρόνια!!Δεν πέρασε ούτε μέρα, στα δύσκολα και στα εύκολα, να μην επαναλαμβάνω:
“Για την Ελλάδα… ρε γαμώτο!”

Η Παρασκευή Πατουλίδου , πιο γνωστή ως Βούλα Πατουλίδου, είναι Ελληνίδα πρώην αθλήτρια και πολιτευτής,ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, η πρώτη γυναίκα χρυσή ολυμπιονίκης στην Ελλάδα. Ήταν μέλος της ολυμπιακής ομάδας σε πέντε Ολυμπιάδες (τις χρονιές: 1988, 1992, 1996, 2000 και 2004). Ήταν, ως αθλήτρια, μέλος του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ.

Γεννήθηκε στον Τριπόταμο Φλώρινας στις 29 Μαρτίου του 1965. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) και φέρει το βαθμό της υποπλοιάρχου του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.


φωτο απο συνέντευξη της Βούλας Πατουλίδου που συμμετείχε στον αγώνα βουνό της μονάδας αυτιστικού ατόμου ΕΛΠΙΔΑ στο Ωραιόκαστρο, στην δημοσιογράφο του oraiokastro24 Γεωργιάδου Μαρίνα

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.