3η μπουγάδα αγάπης,βίντεο και φωτορεπορτάζ απο μια μοναδική εκδήλωση αγάπης

3η Μπουγάδα Αγάπης Στην Παλιά Γειτονιά 

Η 3η μπουγάδα αγάπης πραγματοποιήθηκε ακόμη και με τον καιρό να μην στέκεται σύμμαχος,σήμερα Κυριακή 3/6/18

Οι συνυπαρξιακές ψυχές όμως  “χρησιμοποίησαν” τον άνεμο και τις ψιχάλες για  να σκορπίσουν το μήνυμα της προσφοράς,της αγάπης και της συνύπαρξης. Το μήνυμα αποτυπώθηκε σε λευκά μπλουζάκια που κρεμάστηκαν και ανέμιζαν στα σκοινιά.

Παιχνίδια μιας παλιάς,αθώας,εποχής, τα παιχνίδια της γειτονιάς αναβίωσαν οι παλαιοί και έμαθαν οι νεότεροι σήμερα. Ένα ακόμη μήνυμα στάλθηκε. Το μήνυμα της ανθρώπινης επαφής που πέρασε μέσα απο το παιχνίδι!

Ο σύλλογος εθελοντών ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ συνεχίζει το ανθρώπινο έργο του και καλεί όλους μας να προσφέρουμε τη βοήθειά μας σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Και δυστυχώς….η ανάγκη είναι μεγάλη.

 

Το ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ μέσα απο τα μάτια των παιδιών των εθελοντριών:

 

 

 

Ένα μικρό δείγμα απο την σπουδαία προσφορά του ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ σε οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη. Ένα παιδί έκτης δημοτικού πήγε αγγλικά…:

Η μπουγάδα ετοιμάζεται!                                                                                             Τα παιχνίδια της γειτονιάς,τα παιχνίδια της ανθρώπινης επαφής,τα θυμήθηκαν οι παλιοί  και τα έμαθαν οι νεότεροι:

 

Όχι μόνο έπαιξαν τα παιδιά αλλά κέρδισαν κι όλας μια ελεύθερη είσοδο για δυο άτομα στην waterland! Η ανακοίνωση στον νικητή ήταν πρωτότυπη!!έγινε ζωντανά με πολύ αγάπη:

Η ακούραστη γεμάτη ενέργεια και μόνο θετική σκέψη,η πρόεδρος του συλλόγου ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ κ.Ελισάβετ Κουζιώρτη μας μιλάει απο την καρδιά της:

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.