7ο Ναυαγοσωστικό σεμινάριο στην Σάρτη Χαλκιδικής – Πληροφορίες

7ο Ναυαγοσωστικό σεμινάριο στην Σάρτη Χαλκιδικής – Πληροφορίες

Ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ και η Βάση Ετοιμότητας Σάρτης σε συνεργασία με την Bayline Lifeguards διοργανώνουν το 7ο Ναυαγοσωστικό σεμινάριο στις 24/25/26 Ιουλίου στην Σάρτη Χαλκιδικής.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

1) Εισαγωγή στην Ναυαγοσωστική

2) Σωστικές συσκευές (αυτοσχέδιες και επαγγελματικές)

3) Τρόποι ρυμούλκησης θύματος

4) Τρόποι αποφυγής απεμπλοκής

5) Ναυαγοσωστικό κολύμπι – τεχνικές

6) Ρεύματα – τρόποι αποφυγής – χρόνοι

7) Περισυλλογή από διασωστικό σκάφος

8) Ελιγμοί αποφυγής κατά την διάσωση από σκάφος

9) Συμπεριφορά διασωστών υγρού στοιχείου

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 24 Ιουλίου και ώρα 17.00μμ έως 22.00μμ έναρξη εγγράφων συμμετεχόντων και γνωριμία με την ομαδα και τους εκπαιδευτές,στήσιμο καταυλισμού (σε ειδικό φυλασσόμενο χώρο), ξεκούραση.

Σάββατο 25 Ιουλίου και ώρα 10.00πμ έναρξη εκπαίδευσης με θεωρία ναυαγοσωστικής,γνωριμία με σωστικά μέσα (σκάφη-σωσίβια-κλπ) κολύμπι – χρόνοι,ώρα 20.00μμ λήξη εκπαίδευσης.

Κυριακή 26 Ιουλίου και ώρα 10.00πμ έναρξη εκπαίδευσης με λήξη 16.00μμ, όπου θα γίνει ανοιχτή συζήτηση με τους εκπαιδευτές για απορίες,εντυπώσεις,αναμνηστικές φωτογραφίες,και απονομές βεβαιώσεων σε όλους.!!!

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους,μαγιό,πετσέτα,σαγιονάρες και την καλύτερη σας διάθεση.!!!!

Στο τέλος της εκπαίδευσης όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν το δικαίωμα να λάβουν από την Bayline το πρώτο δίπλωμα ναυαγοσώστη πισίνας σε προνομιακή τιμή!!!

Το κόστος συμμετοχής είναι στα 10 ευρώ για όλο το τριήμερο και με την εγγραφή σας θα παραλάβετε αδιάβροχο φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες και αναμνηστικά δώρα.

Τηλεφωνά επικοινωνίας για απορίες και έγγραφες στα κεντρικά μας γραφεία 2392039443 και 6936806227.

Για την Σάρτη εγγραφές στον κ.Λουλούδη Σωτήρη στο 6984584619.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.