Δ. Ωραιοκάστρου: Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη διοργάνωση ορεινού Τριάθλου, Διάθλου, Ορεινού Τρεξίματος και Ποδηλασίας

Δ. Ωραιοκάστρου: Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη διοργάνωση ορεινού Τριάθλου, Διάθλου, Ορεινού Τρεξίματος και Ποδηλασίας

 Γιορτή του αθλητισμού στο Δήμο Ωραιοκάστρου! Με τη συμμετοχή δεκάδων ατόμων πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή ο πρώτος αγώνας Ορεινού Τριάθλου, Διάθλου (ποδηλασία-τρέξιμο), Ορεινού Τρεξίματος και Ορεινής Ποδηλασίας. Τους αγώνες διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) με σημείο εκκίνησης το Δημοτικό Κολυμβητήριο «Άγγελος Βλαχόπουλος».
 «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στα αγωνίσματα, καθώς επίσης και σε όσους εργάστηκαν για να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση. Αναπτύσσουμε στο Δήμο μας πρωτότυπες αθλητικές δράσεις και ευελπιστούμε τα επόμενα χρόνια το Ωραιόκαστρο να αποτελεί σημείο αναφοράς για ορεινές αθλητικές δραστηριότητες», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.
 «Οι δημότες μας, αλλά και κάτοικοι από άλλες περιοχές αγκάλιασαν την πρώτη διοργάνωση ορεινού Τριάθλου, Διάθλου, Τρεξίματος και Ποδηλασίας που πραγματοποιήσαμε στο Ωραιόκαστρο. Τα θετικά σχόλια όσων συμμετείχαν στα αγωνίσματα σχετικά με την διοργάνωση μας ενθαρρύνουν και μας ωθούν να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να σχεδιάζουμε τις επόμενες διοργανώσεις. Θέλουμε να κάνουμε τον Δήμο μας πρωταγωνιστή και στις αθλητικές δράσεις», ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., Αναστάσιος Πανιώρης.
 Ο κ. Πανιώρης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. και τους χορηγούς της διοργάνωσης, καθώς συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίησή της.
 Αξίζει να σημειωθεί πως στο χώρο στάθμευσης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» διοργανώθηκαν παράλληλα ποικίλες ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά. Στήθηκε πίστα δεξιοτεχνίας για ποδήλατα, ενώ ανιματέρ ψυχαγώγησαν τα παιδιά.
 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα των αγωνισμάτων στην ιστοσελίδα: https://racesystem.gr/…/oraiokastro-triathlo-diathlo…/.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.