Άνοιξε τα μάτια!

Το oraiokastro24 τρύπωσε στα παρασκήνια ενός μοναδικού project με πρωταγωνιστές καρκινοπαθείς ανθρώπους,μαχητές της ζωής!!!!

Σκοπός της ιδέας είναι να προτρέψει τον κόσμο να ανοίξει τα μάτια του ώστε να δει ότι ακόμη και εν μέσω κρίσης, υπάρχει θετικότητα, συνεργασία, αλληλεγγύη και δημιουργία.
Πόσο μάλλον μεταξύ ανθρώπων που δεν χαίρονται το προνόμιο της υγείας.

Το όνομα είναι εμπνευσμένο από την πιο ξεχωριστή στιγμή του project, από το σημείο που ζητείται από τους συμμετέχοντες να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν τους εαυτούς τους αλλαγμένους,μεταμορφωμένους σε διάσημους star που όμως δεν γνωρίζουν ποιοι είναι!!!!

άνοιξε τα μάτια”: είναι η στιγμή που ο φακός γεμίζει με συναισθήματα,έκπληξης και ενθουσιασμού!!!

Με αφορμή λοιπόν την πρωτότυπη ιδέα “if only for a second”, του βελγικού οργανισμού MIMI FOUNDATION, δύο φοιτητές ψυχολογίας του City College στη Θεσσαλονίκη,η Βασιλική Σαλβάρη και ο Νικόλας Marwan Zawaher, αποφάσισαν να εφαρμόσουν την ιδέα αυτή με Έλληνες καρκινοπαθείς.
Άνοιξε τα ματια

Με βάση την αλληλεγγύη, μέσο τη συνεργασία και σκοπό τη δημιουργία, το “άνοιξε τα μάτια” ήταν η αφορμή για να στηθεί μία ομάδα εθελοντών και χορηγών.
Μια προσπάθεια να εφαρμοστεί η βελγική ιδέα στην ελληνική κοινωνία και να βοηθήσει ανασφάλιστους καρκινοπαθείς μέσω του ταμείου δωρεάς του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Ο τραπεζικός λογαριασμός για καταθέσεις είναι: 5228-003063-410 στην Τράπεζα Πειραιώς για το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης – “νοιάζομαι” του νοσοκομείου.

Δείτε λοιπόν την προσπάθεια αυτή να εξελίσσεται.

image
image
image
anoi
ανοιξε τα μάτια 2
κυριος

Σε όλο αυτό το μοναδικό σκηνικό δυο πρωταγωνιστές είναι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου,μια γυναίκα και ένας άντρας!! Ένας άντρας από τους ελάχιστους που νοσούν από καρκίνο του μαστού.
Γενναίοι άνθρωποι όλοι τους που μας δίνουν μάθημα ΖΩΗΣ!!!!!
Επίσης κάτοικοι Ωραιοκάστρου είναι και ένας από τους φωτογράφους και μια από τις μακιγιέζ.
10441917_10152442711554663_1093746061776367061_n
Σε λίγες μέρες θα έχουμε υλικό και από τα αποκαλυπτήρια!!!!!
Την μοναδική στιγμή του “άνοιξε τα μάτια” που πλημμυρίσαμε όλοι μας με χιλιάδες συναισθήματα!!!!

vendo

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. H TEXNH EINAI ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ! ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ! Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΑΑΑΑΣΣΣΣ!!!!!!!! ΜΑΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ !!!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.