Έκτακτη διακομιδή 14χρονου από τη Λήμνο στη Θεσσαλονίκη

Έκτακτη διακομιδή ενός αγοριού 14 ετών από τη Λήμνο στη Θεσσαλονίκη

Όλα είναι εφικτά, όταν οι αρμόδιοι φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους συντονισμένα και αποτελεσματικά, για την υγεία ενός παιδιού. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα 25 χρόνια λειτουργίας του στηρίζει και συνεργάζεται με τους θεσμικούς φορείς και ανταποκρίνεται σε κάθε κάλεσμα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του.

Ακόμη μία απόδειξη αποτελεί η έκτακτη διακομιδή ενός αγοριού 14 ετών με πρόβλημα υγείας, από τη Λήμνο στη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία. Το παιδί μεταφέρθηκε από τη Λήμνο με ελικόπτερο super puma στην 113 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στη Θεσσαλονίκη, από όπου το εξιδεικευμένο προσωπικό της κινητής ιατρικής μονάδας εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά (ασθενοφόρο) του Οργανισμού ανέλαβε την άμεση και ασφαλή μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», έπειτα από κλήση που έλαβε από το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες του Οργανισμού ανταποκρίθηκαν άμεσα και χάρη στην άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων το παιδί εισήχθη κατά τις απογευματινές ώρες στο Νοσοκομείο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.