Ήλιος με δόντια θα επικρατήσει σήμερα

Ήλιος με … δόντια θα επικρατεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας την Πέμπτη 27/12/2018. Λίγες τοπικές νεφώσεις περιμένουμε στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα, ενώ ενδέχεται να χιονίσει  πρόσκαιρα σε ορεινά τμήματα της Εύβοιας, της Ανατολικής Στερεάς και της Κρήτης. Τις πρωινές ώρες θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες, ενώ στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα επικρατεί παγετός.

Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από 1 έως 9 και τοπικά 10 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από -2 έως 9 στη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 11 και τοπικά 12 στη Δυτική Ελλάδα, από 0 έως 11 στο Βόρειο Αιγαίο και από 2 έως 12 και τοπικά 13 βαθμούς στο Κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά τμήματα οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια  έως 3 με 4 και τοπικά στα πελάγη 5 με 6 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ με εξασθένηση τις βραδινές ώρες.
Θερμοκρασία: από 02 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες τοπικές νεφώσεις.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στο Θερμαϊκό βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: από -02 (μείον 2) έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.